Σε μια σπουδαία στιγμή για το ελληνικό clubbing με χαρά σας ενημερώνουμε πως το Bolivar Beach Bar συμμετέχει στο διαγωνισμό του Dj Magένα από τα μεγαλύτερα dance media παγκοσμίως, που θα αναδείξει τα top 100 club του πλανήτη για το 2019.

Μετά από μια άκρως εντυπωσιακή σεζόν όπου γιόρτασε τα 15α γενέθλια του με πλήθος καλεσμένων κι εντυπωσιακά dance events [Μπορείτε να πάρετε μια γεύση εδώ | After Movie 2019

Bolivar Beach Bar πολύ λογικά βρίσκεται στις υποψηφιότητες του διαγωνισμού του Dj Mag για ένα από τα καλύτερα 100 dance club του κόσμου για το 2019.

Όλα αυτά τα χρόνια το Bolivar Beach Bar, καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα εντυπωσιακό και τολμηρό line up που ικανοποιεί όλα τα γούστα! Κάθε χρόνο φιλοξενείται ένα All Star Cast από DJs/Producers και Special Guests μέχρι Moderator Dancers και Super Fans από όλον τον κόσμο, φτάνοντας την αδρεναλίνη των clubbers τα ύψη. Συγκλονιστικά ονόματα όπως: Steve AokiSister BlissSolomunSven VathPaul  Van DykPaul OakenfoldJohn DigweedBoris ΒrejchaVini Vici έχουν ανέβει στo DJ booth του, δημιουργώντας μοναδικές μαγικές βραδιές για τους clubber από όλο τον πλανήτη.

 

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα club ηλεκτρονικής μουσικής ανεξαρτήτως χώρας και η χρονική περίοδος για την ψηφοφορία, έχει ανοίξει και θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τέλη Μαρτίου.

 

Μπορείτε να ψηφίσετε το Bolivar Beach Bar εδώ:

https://top100clubsvote.djmag.com

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts