Όταν ακούμε η διαβάζουμε την λέξη EDM Festival κατευθείαν έρχονται στο μυαλό μας εικόνες όπως πυροτεχνήματα, χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο και ένα πολύ όμορφο vibe να δημιουργείται μέσα από όλο αυτό.

Κάποιοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε κάποιο Festival και να ζήσουν όλη αυτή την μαγεία κάποιοι άλλοι μην σας παίρνει από κάτω με λίγη οικονομία ΝΑΙ θα βρεθείτε και εσείς εκεί!

Για ακόμη μια φορά θα σας φέρω μια βόλτα στο γερμανικό έδαφος και θα σας πω λίγα πράγματα για ένα όχι και τόσο γνωστό EDM Festival που λαμβάνει χώρα εδώ στην Γερμανία το Big City Beats ένα festival που το διοργανώνει το World Club Dome.

Big City Beats

Το Big City μπήκε στον χώρο από το 2013 και συνεχίζει σταθερά και με μεγάλη επιτυχία εως και σήμερα. Το 2013 ξεκίνησε με activity σε 11 στάδια, με 100 καλλιτέχνες και είχε 25 χιλιάδες επισκέπτες. TIESTO, DAVID GUETTA, HARDWELL και πολλοί άλλοι Djs πήραν μέρος στο πρώτο Festival ενώ το opening set έγινε από τον SVEN VATH.

Το 2014 με 12 στάδια 150 καλλιτέχνες και ο αριθμός επισκεπτών να είναι στους 60 χιλιάδες το Big City Beats μπαίνει για τα καλά στην νεολαία της Γερμανίας και για αυτό το team του World Club Dome προσθέτει 3 ακόμη στάδια το 2015, ο αριθμός των DJs παραμένει ο ίδιος και οι επισκέπτες γίνονται 100 χιλιάδες. Το 2016 το Big City Beats κάνει ένα festival με 200 καλλιτέχνες ανάμεσα τους και οι Martin Garrix HARDWELL W&W Dimitri Vegas & Like Mike στο Mainstage και στο pool sessions ο Solomun, Sven Vath και πολλοί άλλοι. Αριθμός επισκεπτών για το 2016 130 χιλιάδες. Φέτος το World Club Dome ετοιμάζει κάτι απίστευτα όμορφο.

Big City Beats3 armin

Στις 3-4 και 5 Ιούνη της φετινής χρονιάς στην Commerzbank Arena (Φρανκφούρτη) σε μια έκταση 700.000m² πάνω από 200 Djs θα παίξουν μουσική σε 20 στάδια για χιλιάδες επισκέπτες. Το πάρτι θα πάρει μέρος και στον αέρα μέσα σε ένα Boeing 747 Jet αλλά και στην θάλασσα σε ένα τεράστιο κρουαζιερόπλοιο. Big City Beats λοιπόν σε αέρα γη και θάλασσα σε stage κρουαζιερόπλοια και Boeing μια εμπειρία που σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστη!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Thanos K

Γεννημένος με το μικρόβιο της μουσικής από μικρός και με ένα όνειρο να γίνει super star dj (αμήν και πότε) ο Thanos K ασχολείται σταθερά με το djing από τα 12 του. Βλέποντας μεγάλα ονόματα πάνω στο stage αγάπησε την μουσική πιο πολύ και από τις κοπέλες του και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να μιξαρει σε διάφορα club όπου στο ένα από αυτά είναι και resident. Είναι λεων στο ζώδιο τελειομανης μεγάλος χιουμοριστας και ολίγον νευρικός!

Related Posts