Οι Senior Citizens είναι ένα δίδυμο “ιστορικών” DJs που πέρασαν από decks ραδιοφώνου και bar/clubs με κοινή αγάπη για την ποιοτική μουσική, τις αξίες της μαύρης μουσικής επιρροής και όλων των φασμάτων του ήχου γύρω από αυτή, από Disco μέχρι Funk!

O αγαπημένος Τάσος Κωνστανταρόπουλος ή καλλιτεχνικά γνωστός ως  Dj Chairman και ο vinylist champion Dj “S” δίνουν στον χώρο μια μαεστρική πινελιά μιας διαφορετικής κουλτούρας τόσο με τις εμφανίσεις όσο και με τα remixes τους, όπως το τελευταίο σε ένα τεράστιο “μαύρο” classic από το παρελθόν!

Ακούστε το και ακολουθήστε τους εδώ: https://www.facebook.com/seniorcitizens.music

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts