Οι Bang La Decks, το πιο επιτυχημένο duo παραγωγών από την Ελλάδα έδωσαν την ευκαιρία σε χιλιάδες fansτους σε όλο τον κόσμο να κάνουν το δικό τους remix στο club anthemZouka”. Ο διαγωνισμός “Zouka Remix Contest” που έγινε μέσω του God is a DJ.gr διήρκησε πάνω από ένα μήνα και είχε εκατοντάδες συμμετοχές.

Την προηγούμενη εβδομάδα, έχοντας ακούσει όλα τα remixes, οι Bang La Decks, διάλεξαν τα πέντε καλύτερα σύμφωνα με τους ίδιους. Σήμερα ανακοινώνουν οτι ο μεγάλος νικητής που κερδίζει 1000€ μετρητά και την κυκλοφορία του remix του σε όλο τον κόσμο από την Down2Earth Records, την κορυφαία ανεξάρτητη danceεταιρεία στην χώρα μας, είναι η συμμετοχή του Dees Nuts.

Ο Deez Nuts γενήθηκε στην Βοστώνη στις 14 Φεβρουαρίου 1989. Ξεκίνησε να παίζει κιθάρα όταν ήταν 8 ετών ενώ πριν δύο χρόνια άρχισε να εργάζεται ως DJ σε διάφορα μαγαζιά και σε φιλικά parties. Αυτή την περίοδο ζεί στην Νέα Υόρκη και ολοκληρώνει τον πρώτο του mix tape. Το remix του στο “Zouka” αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου.


Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts