Τον μήνα Σεπτέμβριο φιλοξενήσαμε στο ραδιοφωνικό podcast του God is a DJ την D2E Music και αποκλειστική συνέντευξη με τα κορυφαία ονόματα εξ αυτού του label, ανάμεσά τους και τους Bang La Decks!

Οι Bang La Decks είναι ένα project στο οποίο συμμετέχουν δύο επιτυχημένοι παραγωγοί, χωρίς όμως να έχουν διάθεση για να αποκαλύψουν τις ταυτότητες τους, δημιουργώντας έτσι ένα αινιγματικό τοπίο σχετικά με το ποιοι είναι!

Είναι δε, τόσο καλά φτιαγμένο το μυστηριώδες φόντο του concept που και στα live gigs τους, εμφανίζονται με jockey k μαντήλι στο πρόσωπο! Μυστηριώδες περιβάλλον, αλλά γνώριμος ήχος … οι Bang La Decks είναι εδώ στο God is a DJ!

bang la decks 3.jpg

Σας καλωσορίζουμε στο God is a DJ.gr & Radioshow …

Η παρουσία σας αποτελεί μια μυστηριώδης ιστορία! Εμφανιστήκατε πέρσι με το “Kuedon” κάνατε mega hit από το … πουθενά, σας έπαιξε όλο το Ραδιόφωνο στην Ελλάδα, βγάλατε video clip και φέτος το καλοκαίρι ουτοπικά παρουσιάσατε το “Utopia”

Δεν νομίζω ότι έχει πραγματικά σημασία ποιοι είναι οι Bang La Decks. Μπορούν να είναι χοντροί, λεπτοί, μαύροι ή λευκοί ή από οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο. Αυτό που έχει σημασία είναι η μουσική την οποία δεν τη βλέπεις … απλά την ακούς!

Ο ήχος των 2 μέχρι τώρα επιτυχιών σας, είναι ένα κράμα house χορευτικής μουσικής και ethnic στοιχείου που εναρμονίζονται υπέροχα! Είναι κάτι που σαν μουσική σας εκφράζει, ή απλά μια καλλιτεχνική πινελιά που επιλέξατε για να κυκλοφορήσετε τα Kuedon & Utopia?

Η Μουσική μας ως Bang La Decks δεν είναι ο μόνος ήχος που παράγουμε. Επιμελούμαστε επίσης πάρα πολύ τη μουσική για άλλους καλλιτέχνες.. και όταν έχεις τη μουσική για διαβίωση μερικές φορές μπορεί να πάρει λίγο διαφορετική από την γενική τάση. Έτσι, όταν αρχίσαμε ως Bang La Decks θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από το τυπικό dancepop ή EDM style που έχει κατακτήσει τα σημαντικότερα charts σήμερα. Μπήκαμε στο στούντιο και είπε ας το κάνουμε κάτι διαφορετικό και τα κομμάτια μας είναι το αποτέλεσμα.

bang la decks.jpg

Ποια είναι τα πλάνα σας ως Bang La Decks? Σκέφτεστε να κυκλοφορήσετε κάποιο νέο track?

Ήμασταν σε περιοδεία το καλοκαίρι που μας πέρασε και παράλληλα διαθέσαμε χρόνο για να χαλαρώσουμε με τους οικείους μας αλλά από τον Σεπτέμβριο πλέον θα είμαστε πίσω στο στούντιο για να ηχογραφήσουμε νέο υλικό για το 2014.

bang la decks b&w2.jpg

Πρόσφατα μάθαμε για τα επιτυχημένα σας gigs στο Βελιγράδι! Πιστεύετε ότι οι Έλληνες παραγωγοί/DJs μπορούν να μας εκπροσωπήσουν επάξια ως χώρα στο Παγκόσμιο EDM Jet Set?

Ναι, υπάρχουν μεγάλοι παραγωγοί και dj στην Ελλάδα φυσικά. Αλλά η διαφορά είναι το πόσο είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν στιγμές και ώρες για να φτάσουν τους παγκόσμιους τζετ σετ παραγωγούς. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ξύπνησαν απλά ένα πρωί και είπαν θέλω να πετάξω σε όλο τον κόσμο και να παίξω τη μουσική μου. Δούλεψαν πολύ σκληρά και έκαναν μια τεράστια προσπάθεια για να φτάσουν εκεί που είναι στην οποία μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην το συνειδητοποιούν. Έρχεται όμως πάντα η στιγμή που τα βάζεις όλα κάτω στοχεύοντας τι κάνει τον καλλιτέχνη ευτυχισμένο!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts