Το σουηδικό δίδυμο του Axel Hedfors και του Sebastian Ingrosso γνωστότερων κι ως Axwell Λ Ingrosso είναι πραγματικοί μύθοι στον χώρο αλλά πάνω απ’ όλα άνθρωποι, καθώς κατά την παρουσία τους στο Ultra Europe απέδωσαν φόρο τιμής στον συμπατριώτη τους Avicii που άλλαξε άρδην την ηλεκτρονική μουσική με τις επιτυχίες του.

Μετά τον πρόωρο θάνατό του μόλις πριν από λίγους μήνες, πολλοί DJs έχουν αποδώσει φόρο τιμής στους τελευταίους 28 ετών, μέσω συνεντεύξεων, παίζοντας κομμάτια του, ή ακόμα και χτυπώντας τατουάζ με την όψη του, όπως έπραξε ο Kygo για να τιμά παντοτινά τη μεγαλύτερη έμπνευσή του. Οι Axe και Seb αποφάσισαν πρόσφατα να αποδώσουν το δικό τους αφιέρωμα κατά τη διάρκεια των ζωντανών τους εμφανίσεων, φτιάχνοντας ένα ιδιαίτερο mashup από το πιο εικονικό κομμάτι τους ‘Do not You Worry Child’ και ένα από τα μεγαλύτερα hits του Avicii το ‘Wake Me Up’.

Το mashup εντυπωσίασε και έδωσε ένα συναισθηματικό ύφος στο Ultra Europe.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts