Ο Tim ‘Avicii’ Bergling είχε το τραγικό τέλος που σόκαρε ολόκληρο τον πλανήτη στις 20 Απριλίου 2018 σε ηλικία μόλις 28 ετών.

Στο συρτάρι της προετοιμασίας της επίγειας παρουσίας του βρισκόταν ένα νέο ηχογραφημένο άλμπουμ με σχεδόν τελειωμένη παραγωγή που λόγω των τραγικων εξελίξεων που ακολούθησαν, θα μπορούσε να μείνει για πάντα στο σκοτάδι. Τα μέλη της οικογένειάς του αποφάσισαν όμως να κυκλοφορήσουν αυτά τα τραγούδια σε ένα άλμπουμ με τίτλο «TIM» θέλοντας να τον τιμήσουν!

Όλοι οι κοντινοί και άμεσοι συνεργάτες του Avicii συνεργάστηκαν στενά, έτσι ώστε να τον τιμήσουν με τον καλύτερο τρόπο – με την μουσική του/τους – και να αναβιώσουν ένα χρόνο μετά το κενό της απουσίας του που είναι έντονο και αναντικατάστατο για πολλούς! Στο πρώτο single το SOS, ο Avicii είναι λες και μας φώναζε ότι φεύγει…

Στα φωνητικά ο Aloe Blacc που είχε τραγουδήσει το Wake Me Up!

Η οικογένεια τoυ Avicii ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από το άλμπουμ θα δωροδοτηθούν στο μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Tim Bergling. Το ίδρυμα επικεντρώνεται επί του παρόντος στην ψυχική υγεία και την πρόληψη των αυτοκτονιών…

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts