Ένας από τους σημαντικότερους λόγους, που το God is a DJ ξεκίνησε ως concept σε web, Radio και σύντομα ως WEB TV είναι στο να αφιερωθεί και να προσεγγίσει τους αξιόλογους Έλληνες DJs, τα νέα ταλέντα, τις τρομερές τους ιδέες στη παραγωγή και τη σύνθεση και τα ιδιαίτερα skills που θα μπορούν να μας δείξουν!

Αυτό ήταν απλά το γενικό intro – που ταιριάζει γάντι – σε ένα αξιόλογο άνθρωπο πάνω από όλα και μετά πολύ καλό μουσικό (με κλασσικές γνώσεις) που όπως και να το κάνουμε δίνει μια διορατικότητα στην απλή ιδέα μεταμορφώνοντας τη σε ηχητική πραγματικότητα!

ο σημερινός DJ όπως το έχουμε γράψει χιλιάδες φορές είναι κυρίως δημιουργός. Και δεν είναι ανάγκη να παράγεις house, deep ή “πριόνια” για να δείχνεις το μεγαλείο και τις ικανότητες σου. Αυτό με την πληθώρα των “εργαλείων” είναι θεωρητικά απλό!

Το δυσκολότερο είναι να πιάσεις ένα “hit” και να το ερμηνεύσεις έτσι, ώστε με το πρώτο play να καθηλώσει τον ακροατή … να πεί … πω, πω τι έφτιαξε ο Θεός!!!

dim chord studio.jpg

Και στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτός είναι ο DIM CHORD ο δημοφιλής παραγωγός και DJ από τη Λάρισα, με δεξιοτεχνία μαέστρου συμφωνικής ορχήστρας, μας προβληματίζει ευχάριστα στο τι απάντηση θα μπορούσαμε να λάβουμε αν υποθετικά κάναμε ερώτηση προς τον Σουηδό δημιουργό Avicii … “εσύ μπορείς να το κάνεις έτσι;”

Ο Dim Chord το κάνει πάντως! Και το κάνει καλά, γιατί η Ελλάδα το έχει το ταλέντο και την υπομονή στο να φτιάξει κάτι καλό και μεγάλο! Και μαζί με αυτό το σημαντικότερο … το Ελληνικό κοινό που θα αγκαλιάσει όλα αυτά τα παιδιά και θα τα φέρει πιο μπροστά, από πολλούς “Σολομώντες” που παίζουν καγκέλια, διότι απλά το ΑΞΙΖΟΥΝ με κεφαλαία!

Μπράβο και συγχαρητήρια Δημήτρη!

GReekZ Do It Better!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts