Η χρονιά άρχισε πολύ δυνατά για τον κορυφαίο EDM παραγωγό, μιας που από τον Ιανουάριο άρχισε η παγκόσμια εξάμηνη περιοδεία του “ΤRUE TOUR”, με συναυλίες (γιατί περι αυτού πρόκειται) σε Αυστραλία, Ευρώπη και Αμερική, οι πιο πολλές εκ των οποίων είναι ήδη ή θα γίνουν sold out. Παράλληλα, το προσωπικό album του “True” συνεχίζει να σαρώνει σε πωλήσεις στο iTunes και όχι μόνο, έχοντας βγάλει αισίως 4 hit singles μέχρι σήμερα (Wake Me Up, You Make Me, Hey Brother, Addicted To You).

Ο ταλαντούχος Σουηδός φυσικά δεν επαναπαύεται και ετοιμάζει νέα tracks που αναμένεται να κυριαρχήσουν στις playlists μας το 2014. Εδώ και 1 μήνα περίπου ακούμε αποσπάσματα των νέων αυτών tracks, με ένα από αυτά μάλιστα μείναμε με το στόμα ανοιχτό. “Dreaming Of Me”, με μαγικά φωνητικά από την Audra Mae και θεωρούμε πολύ πιθανό το συγκεκριμένο track να συγκαταλεχθεί στα κορυφαία του 2014! Πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε και σε edit που μπορεί να παιχτεί σε DJ set. Εννοείται ότι θα ενδώσουμε στον πειρασμό κι αν μην είναι ακόμα το track στη final version του.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts