«Athens AfteR Hours» με τους Mikele & Romylos
κάθε Σάββατο προς Κυριακη πρωι στο MODU
Opening party: Sunday 01/10, 06:00 AM

romylosmikele

Το απόλυτο μουσικό project “Athens AfteR Hours” των εμβληματικών djs Mikele & Romylos, που τα τελευταία 5 χρόνια ξαναέβαλε στον χορευτικό χάρτη της Αθήνας την after hours διασκέδαση, επιστρέφει αυτή τη χρονιά στο ανανεωμένο MODU club. “Let The Games Begin” είναι το moto και για τον Xειμώνα 2017-’18 και τα παιχνίδια ξεκινάνε αυτό το Σάββατο 30/9 σε αυτόν τον πολλά υποσχόμενο χώρο στην καρδιά της Αθήνας.

Το πιο επιτυχημένο after hours πάρτι της πρωτεύουσας – που διαμόρφωσε και εξέλιξε την underground νυχτερινή ζωή της Αθήνας, που αγαπήθηκε, όχι μόνο από Αθηναίους, αλλά και από international Dj’s και clubbers, αναλαμβάνει εβδομαδιαία τα πρωινά μουσικά ταξίδια μας καθώς θα γίνεται κάθε Σάββατο προς Κυριακή από τις 6 το πρωΐ, στον ίδιο πολυχώρο.

ROMYLOS_ (2)

Στα Αthens AfteR Hours parties των πάντα πρωτοπόρων στα μουσικά δρώμενα Mikele & Romylos οι μουσικές έχουν ταμπού… κινούνται αποκλειστικά στον χώρο της ηλεκτρονικής σκηνής, αποτελούν κομμάτι ποιοτικού και εντελώς κονσεπτικού clubbing, και μετουσιώνουν την μικτή αστική κουλτούρα σε μία συμπαγή ομάδα που όταν δεν κοιμάται… χορεύει.

mikele

Cosy atmosphere, vivid dance-floor, happy faces, και clubbers από όλες τις μουσικές φυλές της πόλης, συναντιούνται εδώ τα ξημερώματα, συνθέτοντας μια μοναδική after hours εμπειρία στην πόλη που ποτέ δεν κοιμάται, μόνο χορεύει.
#AthensAfteRHours #Mikele #Romylos #LetTheGamesBegin #Modu#Fall_Winter_2017_2018

LOCATION: MODU
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κολωνού 76
ΠΕΡΙΟΧΗ: Μεταξουργείο, Αθήνα

LINKS:
Ενημερωτικά Links για το“Athens AfteR Hours”, το MODU club, και για τους Mikele, Romylos :

Athens After Hours:
Page: https://www.facebook.com/AthensAfteRHoursOfficial/
Group: https://www.facebook.com/groups/AfterHoursEverySaturday.Mikele.Romylos/?fref=ts
Mikele:
https://www.facebook.com/djMikele
Romylos:
https://www.facebook.com/pages/DjRoMYloS/69205609806?fref=ts
MODU :
https://www.facebook.com/moduvenue/?fref=ts

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts