Ο Artistic Raw είναι ένας από τους καλύτερους Ολλανδούς DJs. Από μικρός έκανε mixes σε κασέτες, προσπαθώντας να φτιάξει beats. Αυτός ο ταλαντούχος DJ έχει αφιερώσει την ζωή του δουλεύοντας ένα δικό του μοναδικό ήχο, στην house μουσική σκηνή.

Έχει φτιάξει αρκετά bootlegs τα οποία τα έδινε δωρεάν στους fans του και έχει πολλές κυκλοφορίες στο beatport. Ο πολύ γνωστός DJ, Chuckie τον τίμησε κάνοντας τον artist of the month στο BBC. Και ενώ η δημοτικότητά του μεγάλωνε, ο Artistic Raw δημιούργησε το δικό του mixtape και το club concept “The Drughouse”. Ήταν τόσο επιτυχημένο που περιόδευσε σε όλο τον κόσμο και είχε την υποστήριξη των Tiesto, David Guetta, Hardwell κα.

Ο Afrojack πρόσφατα ανακάλυψε τον Artistic Raw και υπέγραψε το single “Drop The Bass” στη label της Spinnin Records, την Wall Recordings. Το νέο του single έχει τον τίτλο “In The Middle”, είναι άκρως ανεβαστικό και γνωρίζει επιτυχία στην Τουρκία.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Dim.Anagnostakis

Σε ηλικία 5 ετών άκουσα τυχαία τα 2 κομμάτια σταθμούς του Tiesto. Εκεί ήταν η πρώτη επαφή με την ηλεκτρονική μουσική. Μετά στα 12 μου, είπα για πλάκα ‘εγώ θα γίνω dj’. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω στην ζωή μου. Συστήνομαι ως νέος dj και παραγωγός, αν και έχοντας λίγα χρόνια που ασχολούμαι σοβαρά με τον χώρο, θέλω να υπάρχει μια συνεχής εξέλιξη.

Related Posts