Ο Carl Cox είναι μια παγκόσμια φυσιογνωμία του όρου #DJing στον πλανήτη κι ένας άνθρωπος που έχει βιώσει την θέση του στα booth όλου του πλανήτη για τουλάχιστον τρεις δεκαετίες!

carlcox

Πρόσφατα παραχώρησε μια συνέντευξη στο DJmag που συζητήθηκε αρκετά στον χώρο για τις αλήθειες που εξέφρασε το μέλλον και το παρών του DJing παγκοσμίως.

Όλοι θέλουν να γίνουν DJ εκείνη τη μέρα και δεν είμαι βέβαιος ότι υπάρχει χώρος για όλους, αλλά υπάρχει ένα στοιχείο ενός νέου κύματος DJs με έναν καινούργιο ήχο και νέα ιδεώδη, που είναι εκπληκτικό!

θα πει ο “τεράστιος” γίγαντας των decks που απλόχερα θα δείξει την αγκαλιά του στην επόμενη γενιά …

Άνθρωποι όπως εγώ και άλλοι DJ αφήνουν μια κληρονομιά στους νέους DJ ώστε να μπορούν να αφοσιωθούν σε αυτή και να τη μετατρέψουν στον ήχο που πιστεύουν ότι είναι η μουσική για το μέλλον! Έχουμε μερικούς νέους DJ που αφουγκράζονται τα παραπάνω και πιστεύουν ότι είναι ο ρόλος αποστολής τους, από τώρα. “

διαβάστε όλη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Carl Cox στο DJmag, ΕΔΩ

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts