Το προηγούμενο Σάββατο ο διαγωνισμός του εξαιρετικού Music 89,2 έφερε στη κονσόλα του Mansion Estate τους 3 υποψήφιους νικητές του διαγωνισμού “The BATTLE of DJs” που κέρδισε το ενδιαφέρον νέων παιδιών το τελευταίο διάστημα, γύρω από το DJing, έδωσε ευκαιρίες, μεταδόσεις sets ταλέντων στο ραδιόφωνο, πλούσια δώρα, αλλά κυρίως την ευκαιρία, ένας να είναι ο νικητής του διαγωνισμού για το 2014 και να πέσουν πάνω του, τα φώτα της ενημέρωσης και της προσοχής!

Νικητής μετά από ένα σπουδαίο διαγωνισμό με ωραία σετς και αμείωτο ενδιαφέρον από το κατάμεστο mansion ο Andee Junior ή αλλιώς Αντρέας Αντωνίου!

Το God is a DJ.gr βρήκε τον Andee Junior μίλησε μαζί του και σας φέρνει αποκλειστική συνέντευξη αλλά και το DJ set που νίκησε τον διαγωνισμό!

andee Jnr.jpg

Καλησπέρα και συγχαρητήρια Αντρέα για την επιλογή σου ως ο νικητής του “battle of DJ” από τον Music 89,2. Πως πήρες την απόφαση να συμμετέχεις;

Καλησπέρα και σε εσάς! Αρχικά πήρα την απόφαση να συμμετάσχω στον διαγωνισμό αφού άκουσα για αυτόν στο ραδιόφωνο! Ύστερα με παρότρυναν και κάποιοι από τους φίλους μου γιατί πίστευαν σε μένα και στις δυνατότητες μου απέναντι στην μουσική. Έτσι πήρα μέρος στον διαγωνισμό.

Ο Music 89,2 είναι από τα λίγα Ελληνικά ραδιόφωνα (και πόσο μάλλον της πρωτεύουσας) που έβαλε λίγο πίσω της απαιτήσεις των διαφημιστικών απαιτήσεων και σκέφτηκε πρώτα με γνώμονα τι παίζεται μουσικά ανά τον κόσμο, το τόλμησε, έπαιξε DANCE και κέρδισε σε στατιστικά. Συμφωνείς με αυτό και αλήθεια πόσο ακούς ραδιόφωνο σήμερα;

Συμφωνώ απόλυτα με αυτή την επιλογή γιατί πιστεύω ότι ο 89,2 πρωτοπόρησε σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ελληνικά ραδιόφωνα, και αυτό ανταπέδωσε στατιστικά κερδίζοντας περισσότερους ακροατές και στην dance μουσική που δεν ανταποκρίνονταν κάποιο άλλο ραδιόφωνο μέχρι σήμερα τόσο πολύ! Επίσης πιστεύω όλοι θα πρέπει να πηγαίνουμε “κόντρα” στο καταναλωτικό πρότυπο των διαφημίσεων και να χαράσσουμε τον δικό μας δρόμο! Ραδιόφωνο ακούω συνέχεια στο σπίτι και στο αυτοκίνητο για να ενημερώνομαι ακόμα περισσότερο για ότι καινούριο σχετικά με την μουσική.

Το God is a DJ είναι το «μέσο» που δίνει βήμα στα νέα ταλέντα του DJing στην Ελλάδα! Μας παρακολουθείς και τι θεωρείς πιο σημαντικό και ενδιαφέρον για σένα σε όσα προβάλουμε;

Αρχικά είδα την σελίδα σας στο facebook και μου κίνησε το ενδιαφέρον! Ύστερα παρακολουθούσα συστηματικά τα interviews των djs. Είναι πολύ σημαντικό που μέσα από την σελίδα του god is a dj προωθούνται νέα ταλέντα της σύγχρονης μουσικής σκηνής και σημαντικότερα που τους δίνεται η ευκαιρία να αναδείξουν την δουλειά τους στον κόσμο!

Είσαι ένα νέο παιδί, μόλις έκλεισες τα 20 σου χρόνια και έχεις όλο τον κόσμο μπροστά σου… Τι θέλεις να κάνεις για το μέλλον σου και πόσο αυτή η νίκη ως DJ σε επηρεάζει; Είναι η μουσική μέσα στα πλάνα σου;

Από αρκετά μικρότερη ηλικία μου άρεσε να εκφράζω τα συναισθήματα μου μέσα από την μουσική ακόμα και αν δεν ασχολούμουν με το djing η το music production! Ύστερα θέλησα να προσπαθήσω να δώσω στον κόσμο αυτά που μου έδιναν εμένα οι καλλιτέχνες που άκουγα μέσα από τα τραγούδια τους. Για το μέλλον μου θα ήθελα να μπορέσω μέσο τον τραγουδιών που φτιάχνω και της μουσικής που παίζω να κάνω τον κόσμο που με ακούει να ξεχνάει τις έννοιες του και τα προβλήματα της καθημερινότητας!

Η Μουσική είναι κύριο μελλοντικό μου πλάνο και η “νίκη μου” στον διαγωνισμό ενισχύει σημαντικά το επαγγελματικό μου σχέδιο.

Ποια είναι η μουσική τάση που σου ταιριάζει καλύτερα; Τελικά το genre κάνει τον DJ, η τεχνική ή κάτι άλλο; Εσένα τι σε γεμίζει περισσότερο;

Από πολύ μικρός λόγο του μεγαλύτερου αδερφού μου άρχισα να ακούω ηλεκτρονική μουσική!

Μεγαλώνοντας βρήκα ενδιαφέρον πολύ στην EDM όπου επικεντρώθηκα τελείως σε αυτήν! Πιστεύω ότι μου ταιριάζει γιατί έχει αυτή την ενέργεια και το feeling που θέλω να βγάλω προς τον κόσμο!

Προσωπικά πιστεύω ότι τον DJ δεν τον κάνει ούτε το είδος της μουσικής που παίζει ούτε η άριστη τεχνική του αλλά το πως μπορεί να δώσει την ενέργεια του και την καλοπέραση του στον κόσμο ! Έχω ακούσει και δει πάρα πόλους DJ πως συμπεριφέρονται και τι κάνουν και πιστεύω ότι κάποιος με οποιαδήποτε μουσική και με μια σχετικά καλή τεχνική μπορεί να κάνει τον κόσμο από κάτω του να περάσει τέλεια αρκεί να περνάει αυτός καλά και να τους το δείχνει!

Εμένα αυτό που με γεμίζει είναι το να βλέπω τον κόσμο να διασκεδάζει μαζί μου, με την μουσική που μου αρέσει και την μουσική που φτιάχνω !

Μακράν το καλύτερο συναίσθημα!

andee Jnr3.jpg

Το περασμένο Σάββατο είχες τη δυνατότητα μαζί με τους υπόλοιπους συνυποψήφιους να ζήσεις ένα κατάμεστο club και να παίξεις μουσική μαζί τους. Ποιο ήταν το feeling σου και τι έγραψε ο μετρητής αδρεναλίνης σου;

Το Προηγούμενο Σάββατο μου δόθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να βγάλω και να δώσω στον κόσμο αυτό που περίμενα τόσα χρόνια! Την αγάπη μου για την μουσική!

Ήταν αρκετό το άγχος μου μπορώ να σας ομολογήσω διότι δεν είχα ξανά παίξει μπροστά σε τόσο κόσμο! Όλο το άγχος όμως έφυγε όταν ανέβηκα πάνω στα decks και είδα τον κόσμο να διασκεδάζει μαζί μου! Άμεσος άρχισα να είμαι ελεύθερος και να το διασκεδάζω μαζί του! Και πιστεύω αυτός είναι και ένας λόγος ο οποίος είμαι νικητής αυτή τι στιγμή.

Μαζί με τη πρώτη σου συνέντευξη, μεταδίδουμε αποκλειστικά και δικό σου DJ Set μέσα από το GodisaDJ official soundcloud page μας… Μίλησε μας γι αυτό πριν πατήσουμε το play. Τι θα συναντήσουμε εκεί;

Το DJ set που θα ακούσετε στην συνέχεια είναι αυτό που έπαιξα το Σάββατο στο διαγωνισμό με το οποίο επιλέχθηκα ως νικητή της βραδιάς!

Μέσα σε αυτό θα βρείτε γνωστά και μη τραγούδια, σε edit και mashup δικά μου τα οποία ελπίζω να σας αρέσουν…

Να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία στους στόχους σου και να ανανεώσουμε το ραντεβού με την επόμενη συνέντευξη σου εδώ σε 3 χρόνια όταν θα είσαι global DJ star!!! Σωστά; Καλό καλοκαίρι!

Σας ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε αυτή την ευκαιρία μέσο του God is a dj να μιλήσω για εμένα και για το όνειρο μου!
Καλό σας καλοκαίρι!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts