Ήταν 2003 όταν στη τότε μικρή πιθανά και άσημη Shinichi Recordings θα έφτανε για να κυκλοφορήσει το κομμάτι των 2 φίλων Ιταλών Sandro Russo & Andreino Arcangeli … των Anacrusan δηλαδή! Το κομμάτι είχε μια ονειρική ταξιδιάρικη progressive house αύρα που δύσκολα άκουγες συχνά και σε καθήλωνε με το πρώτο play. To track κυκλοφόρησε σε παγκόσμιο distribution από την τεράστια τότε Deep Dish Music, φιγουράροντας παράλληλα με highlighted επιτυχία στο mixed complilation της Deep Dish: Global Underground Toronto

Στη χώρα μας έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τη κυκλοφορία της στο CD compilation της Planetworks “Venue 6” στις πάλαι ποτέ εποχές δισκογραφικής αυτοκρατορίας της συνεργασίας των Easy Coutiel & Vasilli Tsilichristos.

Tα χρόνια πέρασαν, το κομμάτι όμως έμεινε και δημιούργησε τον θρύλο του ως ένα εκ των αγαπημένων και κλασσικότερων tunes ηλεκτρονικής μουσικής στο ξεκίνημα της νέας χιλιετίας. Από τότε μέχρι σήμερα αρκετοί Έλληνες παραγωγοί δοκίμασαν να το “διασκευάσουν” με δική τους εκτέλεση, ανάμεσα τους και δυνατά ονόματα της δισκογραφίας.

highjacks

Σήμερα ήρθε στα χέρια μας αυτό από τους Highjacks από τη Θεσσαλονίκη! Ένα ποιοτικό duo παραγωγών/DJs που μας έχει συνηθίσει σε καλές δουλειές (Θυμίζουμε το remix στη διασκευή του MANSTA Feat. Nomi Ruiz – A Different Corner) και αρκετών ακόμη!

Με πολύ προσύλωση και αξιοπρέπεια κυκλοφόρησαν μια καταπληκτική εκτέλεση που σέβεται πρώτα τους original artists και μετά έχει να δώσει στο κοινό και στους djs ένα “djtool” για το dancefloor!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts