Για τους DJs λένε πολλά …

“Ψώνια, εγωιστές, δεν βοηθάνε πουθενά, εύκολη δουλειά, Σιγά μωρέ τι κάνουν, κονομάνε πολλά και πολλά ακόμη που θα έχουν φτάσει στα αυτιά σας!”

Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις παραδείγματα που οργανώνονται και προωθούνται από τους DJs προς την κοινωνία και τους συνανθρώπους ή ακόμη και τους ίδιους τους djs. Τα παραδείγματα αρκετά, αξίζει όμως να παραμείνω στο τελευταίο σημαντικό που διοργανώθηκε στη Ρόδο και που καλό θα ήταν να αποτελέσει έμπνευση συνένωσης σε όλους τους Ελληνικούς προορισμούς και κοινότητες από οργανωμένες και λιγότερο οργανωμένες ομάδες DJs και μαγαζιών σε κάθε μικρή ή μεγάλη πόλη!

O Τάσος ο Καλιδώνης, έχει φάει το clubbing με το κουτάλι, έχει συνεργαστεί εδώ και πολλά χρόνια με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους, επιχειρηματίες, managers και πολύ επώνυμους ξένους DJs, ενώ έχει παίξει πάρα πολλές φορές στο εξωτερικό!

Αυτός λοιπόν ο επιτυχημένος και αναγνωρισμένος DJ, με χιλιόμετρα djing στις πλάτες του, είχε ένα όραμα να μαζέψει την αφρόκρεμα του Ροδίτικου DJing και να φιλοξενήσει σε ένα πανέμορφο club της πόλης, ένα event διαφορετικό!

Πάνω από 70 djs μπόρεσαν και χώρεσαν σε ένα booth, παίζοντας απλά για 10 λεπτά ο καθένας 2-3 κομμάτια, κάνοντας αντίστοιχες αλλαγές, όχι για τη φωτογραφία ή το hype, αλλά για να εμπνεύσουν φίλους και γνωστούς την προσπάθεια τους για αυτό που λείπει αυτές τις δύσκολες ημέρες στη χώρα μας… τη σύμπνοια και την σκέψη προς τον συνάνθρωπο!

ALLSTAR1.jpg

Οι DJs της Ρόδου με μπροστάρη τον Tassos Kalidonis (Kalidon) μάζεψαν πάνω από 7.000 € σε μια ξεχωριστή βραδιά και την επόμενη του event, έκαναν πράξη τη δωρεά τους υπέρ του τοπικού κοινωνικού παντοπωλείου, δίνοντας έτσι πιθανά τη σκυτάλη και σε άλλες πόλεις, νησιά και μέρη της Ελλάδας για αντίστοιχες διοργανώσεις!

Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του:

«Ειλικρινά και χωρίς καμία δόση υπερβολής χτές ήταν ενα απο τα ομορφότερα βράδια απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να διασκεδάζει.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ όλους τους συναδέλφους μου για την υπέροχη συνεργασία και τα επαγγελματικά sets τους, ακόμα και αυτοί που δεν έπαιξαν (θα παίξουν σίγουρα στο επόμενο αφού ηταν πρακτικά αδύνατο να παίξουν όλοι) και απλά συμμετείχαν η βοήθεια τους ηταν σημαντική. Η μουσική ειναι ΜΙΑ και ο κόσμος διασκέδασε ακούγοντας απο Seth Troxler μέχρι Μάκη Δημάκη!»

Συγχαρητήρια και από εμάς, ευχόμαστε σύντομα να δούμε και να στηρίξουμε σε Πανελλήνιο επίπεδο κι άλλες τέτοιες προσπάθειες κοινωνικής συνεισφοράς!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts