Καταξιωμένοι στην χώρα τους και αγαπητοί ολοένα και περισσότερο στο εξωτερικό οι Agent Greg & Dim Chord υπογράφουν και κυκλοφορούν στην Kryteria της Spinnin’ ένα εντυπωσιακό tribal house anthem που σε επιστρέφει στην χρυσή γεμάτη ενέργεια Tribal περίοδο της house μαζί με απογειωτικά φωνητικά και … RYDM … που σε παρασύρουν να το χορεύεις συνέχεια!

Για τους 2 Έλληνες παραγωγούς και DJs δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται αφού πίσω στο παρελθόν (2011) είχαν επίσης ενώσει δυνάμεις σε ένα όμορφο Mainstream track το οποίο μαζί με τις ομορφιές της Μυκόνου έγινε γνωστό και κυκλοφόρησε από την ιστορική για τα εγχώρια ανεξάρτητα δισκογραφικά πράγματα “Planetworks”. Θυμηθείτε το ξανά:

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts