Είναι κάτι σαν “ετήσιος θεσμός” η παρουσία του Έλληνα house/DJ producer στην μεγαλύτερη έκθεση προώθησης της ηλεκτρονικής μουσικής που γίνεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, την περίφημη “Miami Music Week”!

Κάθε χρόνο και καλύτερα προετοιμασμένος μπαίνει στο αεροπλάνο και βρίσκεται στον επίγειο παράδεισό του, όπως πολλές φορές λέει και ο ίδιος, συμμετέχοντας σχεδόν πάντα σε φανταχτερά pool events σε φανταχτερά σχήματα και labels!

Φέτος ο “πράκτορας” έχει προετοιμαστεί ιδιαίτερα καλά και το πρώτο δείγμα της παρουσίας του εκεί, μας το παρουσιάζει μέσω του υπέροχου label ενός καταξιωμένου καλλιτέχνη της House σκηνής, του David Tort την HOTL records!

Το νέο του EP μόλις ανέβηκε στο beatport! Ακούστε το εδώ:


Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts