Για τον Adrianos Papadeas θα μπορούσα να πω αρκετά! Άλλωστε τον γνωρίζω από το ξεκίνημα του on dexx αρκετά χρόνια πίσω, όταν ακόμα και τότε ο ήχος και το στυλ του ήταν συνάμα διαφορετικός αλλά και ωραίος!

Σήμερα, σχεδόν 2 δεκαετίες μετά, δημιουργεί κάτι ακόμα ωραιότερο αποτυπώνοντας το με μελωδία και ήχο! Μια ξεχωριστή έμπνευση και σχέση στοργής ανάμεσα στον ίδιο και τον μικρό του γιο τον Γιάννη!

Little J λοιπόν σε απίστευτο remix του Nikos Diamantopoulos που εμπνεέται από τη σχέση, τη παιδική φωνούλα του Γιάννη και δημιουργεί συναίσθημα και μοναδικότητα στον ήχο του!

Όταν κάποιοι πατεράδες στο μέλλον τους θα δείχνουν πιθανά φωτογραφίες των παιδιών τους, μεγαλώνοντας στην εξέλιξη του χρόνου, ο Adrianos … θα το κάνει με ήχο που θα πορεύεται στην αιωνιότητα και θα μένει πάντα φρέσκος, όσο και η τωρινή νιότη του πιτσιρικά του!

Ότι πρέπει για να λες σ’αγαπώ στο παιδί σου!

Μπράβο φίλε μου!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts