Το Amsterdam Dance Event είναι ένα πενθήμεροo conference ηλεκτρονικής μουσικής – φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε χρόνο στα μέσα Οκτωβρίου. Η εκδήλωση οργανώνεται από το Amsterdam Dance Event Foundation, και προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα των συνεδρίων ημέρας σε ADE Pro, ADE Tech, HDE, και άλλα ενδιαφέροντα courses, παράλληλα με τo νυχτερινό ADE Festival το οποίο διοργανώνει περί τις 450 εκδηλώσεις, όπου περίπου 2.200 καλλιτέχνες εμφανίζονται live πάνω από πέντε ημέρες σε 115 κλαμπ και χώρους. Το Amsterdam Dance Event προσελκύει πάνω από 350.000 ανθρώπους από όλο τον κόσμο για την πόλη, κάνοντας το Άμστερνταμ μια από τις πιο πολυσύχναστες και πιο εμπνευσμένες πόλεις clubbing στον κόσμο!

ade 2015.jpg

Τα τελευταία χρόνια πολλοί άνθρωποι του χώρου από την Ελλάδα ανεβαίνουν στα βόρεια της Ευρώπης για να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, στις πολλές γνωριμίες και στα αμέτρητα Parties, γνωρίζοντας συνεργάτες από δισκογραφικές εταιρίες, clubs, παραγωγούς, studios και κάθε λογής περιπτώσεις γύρω από τη λέξη … DJ!

Φέτος, το God is a DJ.gr παρουσιάζει το καθημερινό οδοιπορικό ενός πολλά υποσχόμενου νέου καλλιτέχνη που συνεχίζει σε solo καριέρα πλέον τη συνέχεια των INSTAMIX!

O … INSTAMIX πλέον, ετοιμάζεται να γυρίσει όλο το περίφημο ADE, στέλνοντας μας ανταποκρίσεις, feedback, breaking news, συνεντεύξεις, φωτογραφίες, video και οτιδήποτε σχετικό με το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του Οκτώβρη στην Ευρώπη, από τις 14 ως και τις 18/10!

ADE12.jpg

Τι κι αν δεν μπορείτε να είστε εκεί … ο INSTAMIX μας ταξιδεύει στο Amsterdam Dance Event!

Stay TUNED!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts