Σε μια περίοδο που όλα βρίσκονται σε μια άνω τελεία, λόγω των πολιτικών εξελίξεων και της λέξης “κρίσης” που έγινε βατόμουρο πλέον, είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να βλέπεις νέες κινήσεις – ιδιαίτερα δε – για τον χώρο μας του DJing!

H ομάδα της A2 LTD με πολύτιμη εμπειρία και ποιότητα εδώ και πολλά χρόνια, μετακομίζει για 8 μήνες από τη φυσική της έδρα την υπέροχη Θεσσαλονίκη και κατεβαίνει Αθήνα για μια σειρά σεμιναρίων που θα γίνουν στο PIXI!

A2-workshop.jpg

Τα σεμινάρια Djing ξεκίνησαν τη πορεία τους το 2003/2004 ,στεγαζομενα στο θρυλικό Decadence Club .Επειτα απο 6 χρονια μεταφέρθηκαν στο Boutique Club και απο τότε αλλάζει στέγες (Zenit Club,Tokyo City Bar) ενώ τα τελευταία χρονια στεγάζεται στο The Real RockNRolla Bar. Στοχος των σεμιναρίων ειναι η άριστη τεχνική κατάρτιση των ενδιαφερομένων στο mixing , producing κ.α αλλα και στο να γνωρίσουν απο κοντά τη μουσικη βιομηχανία (επαφές ,ταξίδια, events) στα οποία συμμετέχουν ενεργά και άμεσα.

Το σεμινάριο διαρκεί 8 μήνες (Οκτώβριος – Μάιος) και ειναι υποχρεωτική η παρακολούθηση του καθόλη τη διάρκεια αυτού.

Οι ώρες παρακολούθησης του σεμιναρίου ορίζονται σε 6(έξι) την εβδομάδα και δάσκαλοι αυτού ο Dj Antonio και ο Tony G.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει :

  • Συνδεσμολογίες (Ενισχυτές, μίκτες, ηχεία, μικρόφωνα, DJ equipment)
  • Χαρακτηριστικά μηχανημάτων
  • Mixing με CD players
  • Mixing με Turntables
  • Mixing με Traktor
  • Αναλογικά μηχανήματα (Synths, effectors, loop stations κ.α)
  • Producing με Ableton & Logic
  • Vjing (Mixing εικόνας – video)
  • Back2Back Dj Sets (Με αναγνωρισμένους Έλληνες και ξένους DJs)

Καθόλη τη διάρκεια του 8μηνου διοργανώνονται events σε συνεργαζόμενα μαγαζια και μη στα οποία παίρνουν μέρος οι συμμετέχοντες έτσι ώστε να αποκτούν την απαιτούμενη εμπειρία για την καλύτερη απορρόφηση τους απο τη σκηνή μετα το τέλος αυτού.

Συνάμα γίνονται 2 ταξίδια στο εσωτερικό και το εξωτερικό (προαιρετικό) με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Το ταξίδι στο εσωτερικό πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Μύκονο και οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος σε 4 events βοηθώντας έτσι τον εμπλουτισμό του βιογραφικού τους αλλα και του portfolio τους που θα αποκτήσουν κατα τη διάρκεια του οκταμήνου μαζί με τα άλλα events & festival στα οποία θα παρουσιαστούν.

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της εταιρίας: http://a2ltd.gr/

workshop1516ATHFIXED.jpg

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts