Ο Hardwell αποτελεί το ίνδαλμα για πολλά νέα παιδιά και φιλόδοξους DJs που πέρνουν αφορμή από τον ίδιο και τον τρόπο που χειρίστηκε τη καριέρα του, για να φτάσουν ψηλά! Ας διαβάσουμε όμως 7 δεδομένα που πιθανά δε γνωρίζετε για τον #1 DJ του 2013:

Hardwell-EDC-iEnlive.com_.jpg

Δεδομένο 1 : O Hardwell μεγάλωσε στην ίδια πόλη όπου μεγάλωσε και ο Tiësto!

Ο Hardwell μεγάλωσε στην ίδια πόλη που έζησε τα πρώτα του χρόνια και ο Tiësto. Είναι γνωστό ότι Tiësto και Hardwell είναι φίλοι , όμως πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν ότι είναι από την ίδια πόλη στην Ολλανδία , τη Breda! Μάλιστα το πρώτο κομμάτι που συνεργάστηκαν από κοινού ονομαζόταν Zero 76 το οποίο είναι ο τηλεφωνικός κωδικός αριθμός της πόλης της Breda.

Δεδομένο 2 : Ο Hardwell εισήλθε στο DJ mag top 100 στο ίδιο σημείο που ξεκίνησε στη λίστα και ο … Tiësto!

Όταν η καριέρα του DJ Tiësto ήταν στην κορυφή του top DJ mag 100 χρειάστηκαν 3 χρόνια για να φτάσει στο #1 . Ο Hardwell έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα . Μπαίνοντας στο DJ Mag στην 24η θέση, ένα χρόνο αργότερα λαμβάνει την 6η θέση για να γίνει ο νέος #1 DJ το 2013!

Δεδομένο 3 : ο Hardwell παρήγαγε ένα Ghost κομμάτι για να γίνει Beatport Top 10

Το Ghostproducing ήταν πάντα ένα αμφιλεγόμενο θέμα που συζητήθηκε στη μουσική βιομηχανία του DJing και της παραγωγής. Είναι αυτό που λέμε, άλλος το έφτιαξε και άλλος με το δικό του όνομα και logo το κυκλοφόρησε! Φήμες υπάρχουν πολλές στη πιάτσα! Ο Hardwell παραδέχθηκε ότι δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτή την περίπτωση !

hardwell-16yrs.jpg

Πραγματικότητα 4 : Από την ηλικία των 14 ως των 18 , ο Hardwell έπρεπε να πάρει τους γονείς του μαζί του σε κλαμπ επειδή ήταν πολύ μικρός για τη νόμιμη είσοδο στο club όταν έπαιζε!

Η ελάχιστη επιτρεπτή ηλικία εισόδου σε ένα κανονικό νυχτερινό κέντρο στην Ολλανδία είναι 18 ετών . Ο Hardwell έκανε την πρώτη του περιοδεία , στην ηλικία των 14 . Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να καθοδηγείται από τους γονείς του για να είναι σε θέση να παραβρίσκεται στα clubs!

Πραγματικότητα 5 : Το όνομα Hardwell εφευρέθηκε από τον πατέρα του . Άρχισε να το χρησιμοποιεί όταν ήταν 12 ετών .

Το πραγματικό όνομα του Hardwell είναι Robbert van de Corput . Ο πατέρας του εξήγησε σε Ολλανδικό talk show ότι σκέφτηκε το όνομα Hardwell παίζοντας με τη λατινική μετάφραση του επωνύμου του . Cor σημαίνει hard στα λατινικά . Put σημαίνει well στα ολλανδικά . Με το συνδυασμό αυτόν της παιχνιδιάρικης μετάφρασης σκέφτηκε το όνομα Hardwell!

hhhhardwellll.jpg

Πραγματικότητα 6 : Ο Hardwell ήταν τεσσάρων χρονών όταν άρχισε να παίζει πιάνο και οκτώ όταν άρχισε να παράγει χορευτική μουσική!

Οι μουσικές σπουδές του τον βοήθησαν πολύ στο δρόμο του προς την κορυφή . Παίζοντας το πιάνο που έχει γίνει βασικό element για πολλούς dance παραγωγούς σήμερα του έδωσε τη δυνατότητα από 8 ετών να παράγει τα πρώτα του κομμάτια!

Γεγονός 7 : Ο Hardwell ξεκίνησε τη δική του σειρά CD (Eclectic beatz) στην ηλικία των 18 .

Αυτά τα CD ήταν αρκετά δημοφιλή στην Ολλανδία , και συμμετείχαν καλλιτέχνες όπως ο Sidney Samon , Laidback Luke , αλλά και κομμάτια από τον ίδιο τον Hardwell όπως το “Windmill”

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts