Σε συνέχεια του άρθρου με τους ξένους DJs/producers και τα επαγγέλματα που έκαναν πριν ή και παράλληλα με το DJing …… (δείτε/διαβάστε παρακάτω)

Μάθε τέχνη κι αστηνε και αμα πεινάσεις πιάστηνε! 6 διάσημοι djs πριν πιάσουν decks έκαναν άλλες δουλειές!

φέρνουμε ένα αντίστοιχο με 6 διάσημους Έλληνες DJs/producers και την επαγγελματική τους καριέρα, πριν ή και συγχρόνως την θέση τους στα booth!

dino-mfu

Dino MFU

Το έχει δηλώσει πολλές φορές και on camera. Ήταν αρχικά σερβιτόρος, μετά Promoter, κατόπιν DJ!

elias-tzikas

Elias Tzikas

Παιδικό όνειρο για σχεδόν όλα τα αγόρια να γίνουν πιλότοι! Το εν λόγω επάγγελμα προυποθέτει πολλές θυσίες, διάβασμα και … φράγκα! Ο Elias Tzikas είναι από τους τυχερούς που πιλοτάρει παράλληλα σε AIRBUS & CDJs booths!

mikele

Mikele

O απόλυτα επιτυχημένος επί σειρά δεκαετιών dj/producer Mikele, ήταν επί σειρά ετών υπάλληλος του διάσημου δισκάδικου DISCOBOLE της Αθήνας, με ιδιαίτερη έμφαση την underground σκηνή!

sparky-intro

Sparky T

Ο θεός των scratch Sparky T και DMC champion, πριν γίνει καθηγητής τμήματος για DJs στην περίφημη SAE | Greece ήταν δάσκαλος μαθηματικών! Ευτυχώς τον κέρδισαν οι εξισώσεις της κατάλληλης μίξης στα πικάπ!

sysex

Sysex

O Blend resident DJ και λάτρης της Tech house σκηνής, ήταν αυτό που λέμε … “φυτό”, λάτρης της τεχνολογίας και των υπολογιστών από μικρός! Τελειώνοντας το Λύκειο στο Μεσολόγγι, ταξίδεψε για σπουδές στους Η/Υ στο Λονδίνο, παίρνοντας master/Phd στον προγραμματισμό, δουλεύοντας παράλληλα και στο διάσημο Mixmag στα κεντρικά γραφεία του στο Λονδίνο.

Xenia Ghali

xenia ghali1

Η πολυτάλαντη Xenia δούλευε μετά το Λύκειο σε Water Sports εταιρία στη Μύκονο, ενώ αργότερα παράλληλα με τις μουσικές της σπουδές, έκανε σύνθεση θεατρικού soundtrack για μια παράσταση στην Αμερική!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts