H Μύκονος είναι αναμφίβολα το δημοφιλέστερο νησί από πλευράς καλοκαιρινού ενδιαφέροντος και χτισίματος καριέρας… Για άλλους είναι η Ίμπιζα της Ελλάδας. Ένα πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, όπου κάνει αποδεδειγμένα τα καλύτερα Party των τελευταίων ετών, ενώ το πανέμορφο σκηνικό του νησιού ολοκληρώνετε απο τις μπουκαβίλιες στα μπαλκόνια, τα μπλε παράθυρα και πόρτες, ασπρισμένους και καθαρούς δρόμους, τους ανεμόμυλους, περιστεριώνες, τις πολλές μικρές εκκλησίες και φυσικά τα υπέροχα εστιατόρια, μπαράκια και καφετέριες που υπάρχουν παντού σε πόλη και παραλίες.

mykonos clubbing

Στο άρθρο σήμερα περιγράφουμε 5 λόγους για να πας για DJing δουλειά σεζόν και 5 λόγους που πιθανά να σε κάνουν να επιλέξεις το αντίθετο!

5 λόγοι για να πας…

5 λόγοι για να … μην πας!

Είναι η «Μέκκα» του Ελληνικού clubbing, ένα πραγματικό «σχολείο» εμπειρίας και ευκαιριών εφόσον το σκεφτείς από αυτή την άποψη… Είναι το πιο ακριβό νησί για να ζήσεις και να βρεις σπίτι να μείνεις. Συνήθως χαλάς πολλά περισσότερα από όσα βγάζεις…
Είναι ένα σημαντικό bullet στο βιογραφικό σου, το πέρασμα σαν resident ενός club/bar από το νησί της Μυκόνου που σίγουρα «κλείνει» δουλειές από μόνο του για τον χειμώνα πολλές φορές! Στο νησί αυτό θα βρεις περισσότερους δήθεν από σημαντικούς ανθρώπους για να κάνεις παρέα και να περάσεις σεζόν! Αν είσαι συναισθηματικός τύπος και αυτά επηρεάζουν την επαγγελματική σου κρίση, καλό είναι να το σκεφτείς πριν ξεκινήσεις!
Θα έχεις την ευκαιρία να ακούσεις μετά τη δουλειά σου, κορυφαίους DJs του πλανήτη που θα περάσουν από τα 2 δημοφιλέστερα clubs του νησιού το Cavo Paradiso & Paradise – που θα σου δώσουν – γνώση και πιθανά εμπειρία DJ παιξίματος που να θες να εφαρμόσεις στα σετ σου! Θα παίξεις σε club/bar με πραγματικά απίστευτο booth και ήχο! Είναι το μέρος που δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τον εξοπλισμό και τα μηχανήματα! Αν δεν ξέρεις τους ανθρώπους κλειδιά σε όλα τα καφέ, μπαρ, κλαμπ και δε συμμαζεύεται, είσαι αναγκασμένος να περιμένεις μισή μέρα για να κάτσεις σε ένα τραπέζι, να βρεις ξαπλώστρα στη παραλία και να πληρώσεις σε … «τοπικές» τιμές αν πιάνεις το υπονοούμενο  !
Αν αγαπάς τον συνδυασμό διακοπές και δουλειά με τέλειες παραλίες και χαμό στις ξαπλώστρες, αλλά θα θες να παίξεις και τα beatάκια σου σε beach club της παραλίας, εδώ θα βρεις τα περισσότερα! Αν ειδικεύεσαι στα Ελληνάδικα και είσαι DJ που παίζεις κυρίως «Ελληνικά» σαν μουσική, sorry – η Μύκονος – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το νησί σου, αφού αν εξαιρέσεις κάποια mainstream μαγαζιά εντός της πόλης, το DJ κοντέρ – γράφει «ΞΕΝΑ»!
Θα βρεθείς σε ένα νησί, που το μαγαζί που θα επιλέξεις για να παίζεις ή καλύτερα που θα σε επιλέξουν, θα έχει ένα πλήρως επαγγελματικό staff, ανθρώπους που θα κοιτούν κάθε λεπτομέρεια, αλλά κυρίως διεθνές κοινό που απογειώνει το clubbing στο κάθε του λεπτό και θα σε κάνει να αισθάνεσαι βασιλιάς για 90+ πολλές ακόμη ευχόμαστε … νύχτες! Αν είσαι καλός DJ αλλά όχι PR..ίστας και δεν κοιτάς την εικόνα σου, δηλαδή δεν σε ενδιαφέρει το πώς «φαίνεσαι» η Μύκονος δεν είναι το νησί που αυτό θα περάσει απαρατήρητο, αφού κάθε λεπτομέρεια εδώ μετράει! Οπότε αν σκέφτεσαι να πάρεις το καράβι για εκεί, παρέα με την καλή μίξη ή ροή προγράμματος πήγαινε και κανά γυμναστήριο!

 

Σχόλια

σχόλια