Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε ότι και φέτος επαναλαμβάνεται το event που μας συγκίνησε όλους πέρσι, με περισσότερους DJs αύτη τη φορά να δηλώνουν παρών και διαθέσιμοι να βοηθήσουν. Ούτε ένας ούτε δύο αλλά 40 DJs παίζουν αφιλοκερδώς την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, με όλα τα έσοδα από την είσοδο (7 ευρώ με ποτό) και τη συνολική κατανάλωση να πηγαίνουν υπέρ του συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες ΦΛΟΓΑ. Το event θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Tramp (Βουταδων 36 & Τριπτολαιμου, Γκάζι) και θα αρχίσει από τις 3 το μεσημέρι μέχρι το ξημέρωμα. Οι δύο μόνες λέξεις που έχουμε να πούμε για τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι RESPECT και SUPPORT!

Οι 40 DJs που θα συμμετέχουν σε αυτό το φιλανθρωπικό lineup είναι οι εξής (αλφαβητικά):
Anna Maria X, Angelo, Anthony K, Agent Greg, Bill KC, Clubkid, Da Mike, Dallieros, Dami Pap Garcia, DJ Axilleas, DSF, Dousk, Freespirit, George R, Gus & Bonso, Harry Vegetarian, Inspiro, JMP, Johnn B JR, Jojo & Duke, Junior Rush, KD, Maria Papidaki, Mike Hudson, Nicolas, Oana, One Love, Orelse, Panos Gerontakis, Papadeas, Pavlos Koutsias, Sakis R, Seou, Skinny, Sotiris Soulfellas, Soul, Trixx, VKD

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts