Καλοκαίρι έχουμε λοιπόν, μια εποχή που τα πάρτι δίνουν και παίρνουν στις παραλίες και πιο συγκεκριμένα στα beach bar/clubs, party όπου σίγουρα κι εσύ θα ήθελες να παίξεις αλλά πιθανά δεν είσαι και τόσο κατάλληλα προετοιμασμένος. Μην αγχώνεσαι, γιατί για ακόμη μία φορά, εμείς και τα 4 tips μας είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε!

summer gig1

Έχε πάντα ένα USB stick μαζί σου!

usb dj stick

Παλιά oi DJ θα έπρεπε να κουβαλήσουν ολόκληρο κιβώτιο μαζί με τους δίσκους τους για να παίξουν μουσική σε κάποια άλλη περιοχή. Πλέον φανταζει φθηνή δικαιολογία να μην είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να προωθήσετε την μουσική σας. Τα USB είναι φθηνά εύκολα στην μεταφορά τους και χωράνε χιλιάδες κομμάτια, πράγμα  που σημαίνει ότι μπορείτε να είστε πάντα έτοιμοι να συνδεθείτε με κάποιο cd usb player.

 

Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή και να μιλήσεις με ανθρώπους του χώρου!

beach_party_silhouettes2

Το πιο πιθανό στο νησί που θα βρίσκεσαι να γίνει κάποιο event. Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με τους ανθρώπους που διοργανώνουν αυτό το event μιλώντας για την δουλειά σου, προτείνοντας τους να παίξεις έστω και δοκιμαστικά!

Διοργάνωσε ένα πάρτι στο pool bar της πισίνας!

daylight-beach-club2

Στα περισσότερα ξενοδοχεία υπάρχει σίγουρα κάποιο είδος εξοπλισμού DJ, τις περισσότερες φορές όμως δεν υπάρχει DJ αλλά κάποια έτοιμη playlist η μια στοίβα από cd που παίζουν το ένα μετά το άλλο. Μπορείς να επωφεληθείς πολύ εύκολα από αυτό μιλώντας στο προσωπικό του μπαρ και προωθώντας τις ιδέες σου για κάποια special nights που θέλεις να κάνεις στο pool bar του ξενοδοχείου, καλώντας και τον προσωπικό σου “κύκλο” προς “ενίσχυση” της παρουσίασης του project. Mε τον τρόπο αυτά θα έχει πιθανά μια ικανοποιητική απήχηση και θα κερδίσεις πόντους να βγει κάτι καλό για σένα απ’ όλο αυτό!

Γίνε DJ σε κρουαζιέρα!

cruise ship dj

Κάθε κρουαζιερόπλοιο διαθέτει τουλάχιστον ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και πολλά μπαρ όπου παίζουν DJs. Εάν ξεκινήσετε λοιπόν με μια κρουαζιέρα τότε μίλησε και πάλι με το προσωπικό και τον προϊστάμενο και τσιμπήστε πιθανά ακόμη μια ευκαιρία για να δείξετε τις ικανότητές σας!

Kαλό καλοκαίρι και καλή επιτυχία!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Thanos K

Γεννημένος με το μικρόβιο της μουσικής από μικρός και με ένα όνειρο να γίνει super star dj (αμήν και πότε) ο Thanos K ασχολείται σταθερά με το djing από τα 12 του. Βλέποντας μεγάλα ονόματα πάνω στο stage αγάπησε την μουσική πιο πολύ και από τις κοπέλες του και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να μιξαρει σε διάφορα club όπου στο ένα από αυτά είναι και resident. Είναι λεων στο ζώδιο τελειομανης μεγάλος χιουμοριστας και ολίγον νευρικός!

Related Posts