Σίγουρα πολλοί από εμάς έχουμε δει φανταστικά stages πολύ ωραία διακοσμημένα και έχουν αποτυπωθεί στο μυαλό μας, σίγουρα όμως  θέλουμε να δούμε κάτι διαφορετικό, κάτι πιο απλό και πιο underground. Το παρακάτω άρθρο περιέχει 4 κτίρια τα οποία είναι κατάλληλα για rave/techno party.

 

Εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής καύσης άνθρακα Βέλγιο Monceau-sur-Sambre

Abandoned-01-IM-Power-Station-Cooling-Tower-—-Charleroi-Belgium

Ένας από τους μεγαλύτερους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής καύσεις άνθρακα σε όλο το Βέλγιο, χτίστηκε το 1921 έπειτα έγινε η κύρια πηγή ενέργειας για την περιοχή του Charleroi παρέμεινε σε υπηρεσία μέχρι το 2007 μετά από διαμαρτυρίες της Greenpeace σχετικά με τις τεράστιες εκπομπές CO2 του εργοστασίου.

Buzludzha Kran Βουλγαρία

Abandoned-02-Buzludzha-Monument-—-Kran-Bulgaria

Το μνημείο Buzludzha είναι γνωστό σημείο του βουλγαρικού κομμουνιστικού κόμματος. Η κατασκευή του άρχισε το 1974 και άνοιξε τις πόρτες του το 1981 για να στεγάσει γενικές συνελεύσεις των κυβερνώντων.

City Hall Station  Νέα Υόρκη

Abandoned-03-City-Hall-Station-New-York-City-United-States

Στο κέντρο της πόλης του Μανχάταν βρίσκεται ένα μνημείο όπου ήταν ο παλιός σταθμός του δημαρχειου. Χτίστηκε το 1904 με το ρωμαϊκό αναγεννησιακό στυλ, ως μέρος του κινήματος city beautiful.

Sathorn Unique Tower Bangkok Ταϊλάνδη

Abandoned-05-Sathorn-Unique-Tower-—-Bangkok-Thailand

Όλοι οι εγκαταλελειμμένοι τοποι που έχουμε δει μέχρι στιγμής έχουν κρυφτεί, είτε υπόγεια είτε στη μέση του πουθενά, αλλά το τελευταίο μας  κτίριο ξεχωρίζει στη μέση του κέντρου της Bangkok. Αυτός ο τετραώροφος  ελκυστικός πύργος είναι ένα από τα ιδανικότερα σημεία για rave party και όχι μόνο.

 

 

Πηγή https://www.technomoves.net

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Thanos K

Γεννημένος με το μικρόβιο της μουσικής από μικρός και με ένα όνειρο να γίνει super star dj (αμήν και πότε) ο Thanos K ασχολείται σταθερά με το djing από τα 12 του. Βλέποντας μεγάλα ονόματα πάνω στο stage αγάπησε την μουσική πιο πολύ και από τις κοπέλες του και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να μιξαρει σε διάφορα club όπου στο ένα από αυτά είναι και resident. Είναι λεων στο ζώδιο τελειομανης μεγάλος χιουμοριστας και ολίγον νευρικός!

Related Posts