Η Mahayana Records στο δυναμικό της 3,14 Records και της Heaven Music.

Τα 2 ανεξάρτητα labels ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Η 3,14 Records, το νέο digital label του ομίλου ANTENNA, στον οποίο ανήκει επίσης η Heaven Music και τα ραδιόφωνα Ρυθμός 94,9 και Easy 97,2, ανακοινώνει σήμερα την συνεργασία με ένα από τα πιο αξιόλογα ανεξάρτητα label της Ελληνικής δισκογραφίας, την Mahayana Records.

Η Mahayana Records ιδρύθηκε το 2012 εστιάζοντας κυρίως σε κυκλοφορίες της Alternative, Indie Pop και Ηλεκτρονικής μουσικής. Η εταιρεία κάνει το management και την παραγωγή σε ταλαντούχους και ανερχόμενους καλλιτέχνες όπως τους Sma Rag Da, Kadebostany, Theodore, Paul & Gabriel και Jacinthe.

Η 3,14 Records είναι το νέο pop-dance label που πρόσφατα πραγματοποίησε την εμφάνισή του στα εγχώρια μουσικά δρώμενα, έχοντας ήδη στο ενεργητικό της, την Μαρίνα Σάττι με το νέο της single «Μάντισσα», μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς, καθώς και hit singles τα οποία βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις του Shazam chart της Ελλάδας.

Η πρώτη κυκλοφορία των δύο εταιρειών είναι το πολύ-αναμενόμενο νέο EP  της επιτυχημένης μπάντας Kadebostany, με τίτλο “Monumental Chapter I”.

Σχόλια

σχόλια