Καλώδια… καλώδια… καλώδια, αυτή η λέξη μου φέρνει κατευθείαν στο μυαλό την εικόνα ενός ακατάστατου γραφείου Dj και παραγωγού όπου δεν έχει καθόλου χρόνο να συμμαζέψει όλα αυτά που περιτριγυρίζουν στο δωμάτιό του. Ναι OK καταλαβαίνω είναι αρκετά βαρετό να τα μαζεύεις όλα αυτά αλλά μην ξεχνάτε πώς η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά και μιας που είμαι της καθαριότητας και άνθρωπος που τακτοποιεί τα πάντα, σήμερα θα σας δώσω 3 tips για την οργάνωση και τι τακτοποίηση του γραφείου σας.

Velcro Cable ties

Velcro Cable ties

Ένα απλό και φθηνό αξεσουάρ, για να μαζεύεται με γρήγορο και εύκολο τρόπο τα καλώδια σας ώστε να μην είναι σκορπισμένα και φυσικά μπλεγμένα μεταξύ τους.

UT Wire In-Box

In-Box+Cable+

Όπως φυσικά καταλάβατε από την ονομασία του το UT Wire είναι ένα κουτί όπου μπορείτε να αποθηκεύεται όλα τα καλώδια τροφοδοσίας πιο οργανωμένα από ποτέ. Τοποθετείτε εύκολα κάτω από το θρανίο σας έχει δύο εξόδους για τα καλώδια και ένα καπάκι από πάνω για να προσθέσετε κάτι επιπλέον.

 

Τοποθετήστε σε ειδικές βάσεις τα ηχεία σας.

studio monitor stand

Τοποθετήστε τα ηχεία σας σε ειδικά σταντ, αυτό θα σε βοηθήσει ώστε να τοποθετηθούν με τέτοιο τρόπο που θα δείχνουν ακριβώς αυτιά σας την αποφύγετε σίγουρά τις δονήσεις που δημιουργούνται ενώ είναι πάνω στο γραφείο σας κάτι μας δίνει αυτομάτως καθαρότερο ήχο.

 

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Thanos K

Γεννημένος με το μικρόβιο της μουσικής από μικρός και με ένα όνειρο να γίνει super star dj (αμήν και πότε) ο Thanos K ασχολείται σταθερά με το djing από τα 12 του. Βλέποντας μεγάλα ονόματα πάνω στο stage αγάπησε την μουσική πιο πολύ και από τις κοπέλες του και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να μιξαρει σε διάφορα club όπου στο ένα από αυτά είναι και resident. Είναι λεων στο ζώδιο τελειομανης μεγάλος χιουμοριστας και ολίγον νευρικός!

Related Posts