Ήταν καλοκαίρι του 1993…

Πολλοί από εσάς που μας διαβάζετε δεν είχατε γεννηθεί ακόμη! Οι ρυθμοί ανάπτυξης του Ελληνικού τουρισμού μεγάλωναν και τα νησιά του Αιγαίου αποκτούσαν νέα δυναμική προσέγγιση τουριστικής μάζας, αναπτύσσοντας διαφορετικές αγορές και νέα project στη διαμονή, το φαγητό και την διασκέδαση.

Γραφικά και όμορφα, σε πιο “χαμηλούς” ρυθμούς ανάπτυξης και περισσότερο ρομαντικά, ο μύθος της Μυκόνου έπαιρνε άλλες διαστάσεις στα 90s!

Ο Νίκος Δακτυλίδης, ένας διορατικός επιχειρηματίας, δημιούργησε σε έναν όμορφο βράχο το κατά Παγκοσμίως αναγνωρισμένο ως ένα από τα δημοφιλέστερα open air clubs του πλανήτη εδώ και 25 χρόνια!

To Cavo Paradiso λειτούργησε για πρώτη φορά σαν ένα υπαίθριο bar το 1993 με σκοπό να ανιχνεύσει τη δυνατότητα να μετατραπεί αργότερα σε ένα μεγάλο stage που θα προσελκύει κόσμο, εκτός της πόλης της Μυκόνου! Το τεστ ήταν καλό και στη συνέχεια σιγά – σιγά εξελίχτηκε κτιριακά αλλά και μουσικά, αποκτώντας τη μορφή που έχει σήμερα!

Μέσα από το YouTube και τις εικόνες που έρχονται βλέπουμε 25 εντυπωσιακές αυθεντικές και πρώιμες κυρίως στιγμές του καλύτερου Ελληνικού club γεμάτες ξεχωριστές αναμνήσεις και … εμφανίσεις!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts