Μια ωραία ραδιοφωνική ιστορία ξεκίνησε σαν και σήμερα μια μέρα, 24 ολόκληρα χρόνια πίσω! Ήταν 4 Δεκεμβρίου του 1989, όταν στον ραδιοφωνικό χάρτη της Ελλάδας θα εκπέμψει για πρώτη φορά το Radio 1!

To δικό μας Radio 1 – της Ελλάδας – που για τη σκηνή του DJing και σε εγχώριο επίπεδο, έχει κερδίσει εδώ κα ι αρκετές δεκαετίες τον σεβασμό και την εκτίμηση γνωστών επαγγελματιών και ερασιτεχνών djs που βρήκαν εκεί την ιδανική πηγή καθημερινής μουσικής ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και επαγγελματικής προσέγγισης!

Βρισκόμενος προσωπικά στο team του Radio 1 από το 2005 μέχρι και σήμερα με εκπομπές, TOP 40 μεταδόσεις και DJ sets, είχα τη χαρά και την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά το μεράκι και την αγάπη πρωτίστως της οικογένειας Κρητικού για το ραδιόφωνο (ως έννοια και ιδέα) και μετά ως επάγγελμα.

Το Radio 1 έχει δώσει πολλά και στην Ελληνική Dance σκηνή αφού από τη συχνότητα του, πρώτα από όλους και χωρίς συμφέροντα ή άλλες παραμέτρους που ισχύουν στα FM του σήμερα, στήριξε, έπαιξε και έκανε γνωστούς παγκοσμίως μέσω του internet page και των charts του, Έλληνες παραγωγούς/DJs με κομμάτια τους. Έφερε στα καλά χρόνια της δισκογραφίας εξαιρετικά cd compilation με τη σφραγίδα και το κύρος του ονόματος του και γενικά έδειξε πρωτοπορία σε πολλούς τομείς που ωφέλησαν όλους μας!

Το Radio 1 βρίσκεται στη Ρόδο! Μέσω internet το ακούμε παντού! Κάποτε πρωτοπόρο και πάλι ήταν από τα πολύ λίγα Ελληνικά ραδιόφωνα που έβγαιναν δορυφορικά σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Σήμερα γιορτάζει και το κάνει εντυπωσιακά με ένα εκρηκτικό party με πολλά δώρα, happenings και guest djs τα πιο hot ονόματα της Ελληνικής dance σκηνής! Livin R, Dimension-X, Energy Deejays & Live Set από OtherView !!! Γιόρτασε μαζί τους στο Viveur της Ρόδου!

✓ Ώρα Έναρξης: 23.00
✓ Είσοδος Ελεύθερη

Παράλληλα, ακούστε σήμερα 04/12/13 από τις 18.00 – 20.00 όλους τους επώνυμους καλεσμένους live από το ραδιόφωνο σε μια ξεχωριστή επετειακή εκπομπή με τη Δέσποινα Κρητικού!Επιπλέον, διαβάστε εδώ, προγενέστερο αφιέρωμα για το Radio 1 στο God is a DJ του #1 μουσικού portal tralala.gr

Από το God is a DJ τις καλύτερες ευχές για μια μελλοντική πορεία ανάλογη της ιστορίας του μέχρι σήμερα!

radio1 big.jpg

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts