Η πρεμιέρα του «Game of Thrones 7» σπάει όλα τα ρεκόρ!

Φάνηκε από την πρώτη σεζόν, αλλά είναι από τις λίγες φορές που, επτά χρόνια αργότερα, μία σειρά συνεχίζει το σερί των ρεκόρ της: το «Game of Thrones» είναι σειρά-φαινόμενο. Και η χθεσινή της πρεμιέρα, το πρώτο επεισόδιο του 7ου κύκλου, δεν έφερε απλώς το χειμώνα. Αλλά και τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης που έχει δει το ΗΒΟ στην ιστορία του.

Το επεισόδιο συγκέντρωσε (και μιλάμε μόνο για την Αμερική) 10.1 εκατομμύρια τηλεθεατές κι ακόμα 5 εκατομμύρια που το παρακολούθησαν, όχι από τις μικρές οθόνες, αλλά από την πλατφόρμα live streaming του ΗΒΟ (ΗΒΟ Go/Now), δηλαδή από tablets και κινητά τηλέφωνα και όλοι σήμερα γράφουν και αναφέρονται στην τελευταία πρεμιέρα!

Αυτό έκανε εύστοχα και το DJMag να “σχολιάσει” το γεγονός παρουσιάζοντας μεταφορικά αλλά και εικονικά 20 διάσημους djs να μοιάζουν μια σταγόνα νερό με 20 πρωταγωνιστές της σειράς!

djs-vs-games

djs-vs-games2

GOT7new

Δείτε τους εδώ

πηγή: DJMag.com

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts