Μπορεί να είναι δύσκολο για μερικούς νεαρούς clubbers να κατανοήσουν, αλλά όταν το Ultra Music Festival έκανε το ντεμπούτο του στις ακτές της South Beach του Μαϊάμι πίσω στο 1999, η χορευτική μουσική δεν ήταν καν δημοφιλές είδος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ήταν σπάνια παιγμένη στο ραδιόφωνο, ήταν σπάνια υποδεχόμενη σε mainstream νυχτερινά κέντρα, και ήταν κάτι σαν ανέκδοτο το γενικότερο πλαίσιο αποδοχής του community των πιο underground / house fans!

Πώς ξεκίνησε λοιπόν ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνή φεστιβάλ χορευτικών σε ένα τόσο δημοφιλές περιβάλλον χορευτικής μουσικής; Το Ultra Music festival ετοίμασε μια σειρά ειδικών ντοκιμαντέρ για τον εορτασμό της επερχόμενης 20ετούς επετείου της που θα λάβει χώρα στο Miami από τη Παρασκευή έως Κυριακή 23-25 Μαρτίου!

 

Τα πλάνα με τα “Ultra” memories στοιχεία μοιράζονται μεταξύ των κλασικών στιγμιότυπων του πρώτου γεγονότος, καθώς και μερικά απίστευτα περιστατικά με τους τότε ravers – σημερινούς μπαμπάδες και μαμάδες!

“Ήταν ένα φεστιβάλ που γνώρισε την επιτυχία από στόμα σε στόμα”, λέει ο “θρύλος”  DJ John Digweed, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά το UMF το 2000. “Όλα τα μικρά παιδιά προσπαθούσαν να ανακαλύψουν κάτι διαφορετικό από το hiphop και το grunge”.

Αυτό που μερικοί θεατές ίσως δεν γνωρίζουν είναι ότι το Μαϊάμι ήταν πάντα ένας κόμβος για τη χορευτική μουσική, ίσως λόγω της ισχυρής διεθνούς πολιτιστικής παρουσίας του. Το Winter Music Conference ήταν ήδη ένα τεράστιο γεγονός στο ημερολόγιο της χορευτικής μουσικής βιομηχανίας , προμοτάροντας τους μεγαλύτερους DJs, παραγωγούς, επικεφαλής δισκογραφικών, στελέχη της βιομηχανίας και fans στον ηλιόλουστο παράδεισο της Αμερικής.

Δείτε τα πρώτα 2 ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησαν:

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts