Οι Diodoro & Pako, resident DJs των MoMix bars σε Αθήνα και Σαντορίνη, στο Church Ball που διοργανώνεται το Σάββατο 10 Μαρτίου

Το Σάββατο 10 Μαρτίου διοργανώνεται το Church Ball, ένα ball masque party σε μεσαιωνική εκκλησία, περίπου 600 ετών, ανάμεσα στους ουρανοξύστες του Shoreditch στο νότιο Λονδίνο.

Το θέμα είναι εμπνευσμένο από τις βενετσιάνικες καρναβαλικές μάσκες, τις χορεύτριες του Moulin Rouge, τα parties του John Gatsby και την ατμόσφαιρα της ταινίας Eyes Wide Shut του Kubrick.

Οι guest DJs θα είναι οι Diodoro & Pako, resident DJs των MoMix bars σε Αθήνα και Σαντορίνη.

Το event είναι sold out λίγες μόλις μέρες μετά την ανακοίνωσή του!

Δείτε το video εδώ

πηγή: news.gr

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts