Την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, το ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» σε συνεργασία με το DJ Survival, την σχολή μουσικής παραγωγής και DJing διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία εκπαιδευτική εκδήλωση με θέμα «Ημέρα DJing και Μουσικής» με εισηγητές τους καθηγητές της σχολής Dino MFU, V-Sag & Antonis Dimitriadis.

keepea1

(Full Image Album: http://bit.ly/djsurvival_KEEPEA)

Η ημερίδα είχε καταπληκτικά αποτελέσματα και επέδρασε καταλυτικά στην ψυχολογία των «ξεχωριστών» αυτών παιδιών και αγκαλιάστηκε επίσης θερμά από εκατοντάδες θετικά σχόλια αναγνωστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κι επειδή μια φορά δεν φτάνει για να γεμίσει χαρά και μελωδικά χαμόγελα στα παιδιά αυτά, η ημερίδα συνεχίζεται με την «εκδρομική» επίσκεψη των μαθητών, αυτή τη φορά στις εγκαταστάσεις της σχολής!

keepea5

Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, λίγο πριν τις γιορτές, τα παιδιά με ειδικές ανάγκες του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία μιας διαφορετικής τάξης και να απολαύσουν και να νιώσουν την εξέχουσα οπτικοακουστική διαφορετικότητα αυτής της ξεχωριστής «μαθητικής» αίθουσας! Το πρωτόγνωρο συναίσθημα της ακουστικής, συνοδεία της εικόνας με τις κάμερες και τους ίδιους στα monitor δημιουργεί ένα «ταξίδι» που διευρύνει τους ορίζοντες διάθεσης, ψυχολογίας και συμπεριφοράς.

Το DJ Survival με τους καθηγητές του δείχνει την ευαισθησία και την διάθεση του για να τους χαρήσουν ξανά μια αξέχαστη εμπειρία και γιατί όχι το ξεκίνημα ενός ακόμη δημιουργικού χόμπι γι αυτά τα τόσο θαυμαστά πλάσματα της διπλανής μας πόρτας.

keepea2

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στις επίσημες σελίδες των:
http://keepea.gr/
http://djsurvival.com/

Σχόλια

σχόλια