Χτες δημοσιεύσαμε ένα άρθρο για ένα Έλληνα DJ που μας κάνει υπερήφανους στο εξωτερικό παίζοντας στο DJ intro του Vangelis μπροστά σε 15.000 κόσμο!

Σήμερα θα μιλήσουμε για νέα παιδιά … πιτσιρίκια! Με ταλέντο … με θέληση και δίψα να μάθουν!

Η Βάρδα στο Ν.Ηλείας είναι κυρίως γνωστή στον κόσμο από τις φράουλες της και την παραγωγή τους! Μια μικρή πόλη της Πελοποννήσου που στη κυριολεξία ζει και επιβιώνει χάρη στη γεωργία είναι το μέρος καταγωγής ενός 15χρονου έφηβου του Aggelou Smyrnis που μπορεί να μη σας λέει τίποτα σαν όνομα, αλλά που με το κέφι και την επιμονή του να μάθει και να αφουγκραστεί το DJing καλύτερα είναι η καλύτερη απόδειξη ότι ο χώρος μας έχει παρών και σίγουρα μέλλον, αρκεί αυτός να διαχειριστεί σωστά!

Από αυτό το βήμα, έχουμε δώσει πόστο σε μεγάλους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες! Καιρός είναι να φιλοξενήσουμε και νέα παιδιά, εφήβους που με την χρήση της τεχνολογίας και τη δίψα για DJing ονειρεύονται να πάρουν μια μέρα τη θέση του Hardwell στα decks!

Δεν έχει σημασία το αν θα σας αρέσει ή όχι το κομμάτι του … σημασία είναι ότι ένα παιδί από μια φτωχή και δοκιμασμένη περιοχή της Ελλάδας κοιμάται και αναπνέει με τη κονσόλα και τα ακουστικά στο χέρι!

15xronos varda.jpg

Και αυτό είναι δείγμα ελπίδας και χαράς!

Τόπος στα νιάτα (κι ας μην ανήκουν στην Α’Εθνική) … μπορεί να φτάσουν!

Ας τους βοηθήσουμε! …

Μπράβο Άγγελε!

https://www.youtube.com/watch?v=OIfE5ww8XPE

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts