Το ραδιόφωνο στην εποχή μας ζει ουσιαστικά μια μεγάλη κρίση!

Ζει την απειλή της εξάλειψής του από τις digital πλατφόρμες (spotify/deezer/youtube) που απομακρύνουν τον παραδοσιακό “ακροατή” των Fm και τον εφιάλτη της μάστιγας του playlist που στο σύνολο του ακολουθούν – όλα τα ραδιόφωνα – όλων των κατηγοριών, έτσι ώστε να προσφέρουν αρμονία και υπηρεσία στις διαφημιστιές εταιρίες και τις εμπορικές συμφωνίες που φέρνουν την επιβίωση τους!

Αυτά κυρίως για τα FM – που και γνωρίζω και συμμετέχουμε με το GOD IS A DJ Radioshow – με πολύ “μάχη” πιστέψτε με να αποφύγουμε τα τετρημένα!

Τα τελευταία 10 τουλάχιστον χρόνια η είσοδος των web radios στην ζωή μας και η “ελευθερία” της προσέγγισης του κοινού έφερε σίγουρα πολλαπλές επιλογές τόσο στο να έχουμε πολλά διαφορετικά web radios για πολλές διαφορετικές ακροάσεις, αλλά όπως και να το κάνεις πολλά από αυτά έμειναν στον ερασιτεχνισμό ή την ρομαντική άποψη των ιδιοκτητών τους, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι είναι ο κανόνας!

radio must2

To RADIO MUST ATHENS ήταν και παραμένει ένα πραγματικά επαγγελματικό ραδιόφωνο στο web με ψυχή στο στενό management και πραγματικά αξιοζήλευτο πρόγραμμα – που πιστέψτε με – πολλά “κανονικά” ραδιόφωνα δεν διαθέτουν!

Τι κι αν πέρασε κρίση, τι κι αν οι δύο “γνωστοί” στυλοβάτες του πέρασαν και ξεπέρασαν ευτυχώς θέματα υγείας, χειμώνα – καλοκαίρι, είναι εδώ να σε ενθουσιάζει με τον ήχο του, να σε απογειώνει με τα bpm του, να σε αναστατώνει με τις μουσικάρες του και να σου υπενθυμίζει πως όταν πραγματικά θες να ακούσεις μουσική – και πόσο μάλλον χορευτική – η σταθερή του πορεία και η αντοχή που έδειξε σε όλα αυτά τα χρόνια, αξίζουν της προσοχής σου και του κλικ σου!

https://radiomustathens.com/

Είναι MUST και το υποστηρίζουμε με πολλά + και για ένα ακόμη ή …. δύο σπουδαίους λόγους!

  1. Δεν συμβιβάστηκε ποτέ με στημένες σχέσεις, υποσχέσεις, δανεικά κι αγύριστα, έτοιμα μελετημένα playlist και ατάκες τύπου … bro, θα μου περάσεις κι αυτό; Ήταν και παραμένει πάντα αξιοκρατικό, υπεύθυνο, επαγγελματικό!
  2. Προώθησε και προωθεί ταλέντα, DJs, παραγωγούς, Dj sets από παιδιά, ταλέντα, χομπίστες, λάτρεις της house σκηνής που για πολλούς διαφορετικούς λόγους έφαγαν από τα παραδοσιακά μέσα άκυρα, τρανταχτά όχι, πολλές φορές και αμφισβήτιση αξίας! Τα αγκάλιασε, τα προγραμμάτισε, τους έδωσε “φωνή” κι αξία και αυτά προχώρησαν, προχωρούν και λάμπουν πολλές φορές δίπλα και σε πιο αναγνωρίσιμα – σημαντικά! Τους φέρθηκε με ΙΣΟΤΗΤΑ

Τα MUST της ζωής είναι πολλά, αλλά και οι “θυσίες” να ξέρετε!

Ένα τέτοιο web radio, θέλει θυσία εργατοώρας, στιγμών, έχει τεράστιο βαθμό προσφοράς και μεγάλη επίσης ανάληψη φυσικού κόστους, στους τομείς που του αναλογούν και σε έξοδα που βγαίνουν από προσωπικές τσέπες!

Εμείς, σαν GOD IS A DJ είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε και αγαπάμε το RADIO MUST ATHENS με την συμμετοχή και του Anastasio στα επετειακά σετ για τα 11 χρόνια του! Δείτε αναλυτικά το προγραμμα!

Από Δευτέρα 25 μέχρι την Κυριακή 31/01, γιορτάζουν τα 11 χρόνια Radio Must Athens με ένα εβδομαδιαίο μουσικό event.
54 djs που πέρασαν αυτά τα χρόνια από τα dexx του σταθμού, χαρίζουν μέσα από dj sets τις καλύτερες τους μουσικές των τελευταίων 11 χρόνων.

radio must

Χρήστο και Στέργιε, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και να τα εκατοστήσει γιατί όχι!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts