Έχουμε δεί πολλές φορές ότι η Ελλάδα βγάζει μεγάλα ταλέντα, τα ταλέντα δεν σταμάτησαν να είναι εδώ. Παρακάτω παρουσιάζονται 10 νέα παιδιά τα οποία έχουν όνειρα και φιλοδοξίες:

Η σειρά είναι τυχαία.

#1. Tsiri Fein:

Ο Φαίδωνας έχει ξεκινήσει την ενασχόληση του με την μουσική αρκετά χρόνια έχοντας αρκετά residency σε διάφορα clubs αλλά η μεγάλη του αγάπη όπως φαίνεται είναι η παραγωγή. Ακούστε το κομμάτι του και θα καταλάβετε:

#2. Goldcore
#3. Screwdriverz

Ο Goldcore κυνηγάει το όνειρο του όσο δύσκολο και αν είναι έχει στην πορεία του μέχρι τώρα αρκετά lives σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα. Επίσης έχει ανοίξει μεγάλους international guests όπως: Don Dialo, Mike Williams, Dubvision και άλλους σε party της primer όπου και ανήκει. Εμείς διαλέξαμε ένα mashup που έχει κάνει όπου μέσα περιέχει και παραγωγή των Screwdriverz που είναι το νούμερο 3. Τα παιδιά έχουν φιλοδοξίες και γι αυτό έχουν κάτσει και κάνουν δουλειά πάνω στην παραγωγή μουσικής.

#4. George k:

O Γιώργος εκτός από πολύ καλό παιδί είναι και καλός σε αυτό που κάνει και το αγαπάει ασχολείται με το djing και την μουσική παραγωγή και πρόσφατα έκανε αυτό το mashup. Ακούστε το:

#5.Fullhouse:

Οι Fullhouse έχουν αφιερωθεί περισσότερο στην παραγωγή και αυτό φαίνεται από τα σωστά κομμάτια που βγάζουν επίσης τώρα πια είναι σε αρκετά party της level up.

#6.Rymor:

O Rymor ασχολείται εδώ και 2 χρόνια με την παραγωγή και οι επιρροές του είναι electro house και progressive. Ακούστε το κομμάτι του εδώ:

#7-#8. GeoAna & Pedro Q :

Ο GeoAna και ο Pedro Q  είναι ένα βήμα παραπάνω για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα αφού το νέο τους remix υπέγραψε στην Cdeep αυτό τα λέει όλα νομίζω.

#9.AgainstMe:

Είναι από τα λίγα νέα παιδιά που ασχολείται με την tech και πάει αρκετά καλά. Ακούστε το εδώ:

10. James Jim:

Και τέλος εγώ που έκανα αυτό το mashup όχι με σκοπό να παίξει στα clubs αλλά να δώσει μία motivational διάθεση σε όλους τους νέους όπως εγώ. Αν και τα όνειρα που έχουμε για όλους είναι δύσκολα δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω, πάντα να σκεφτόμαστε την αγάπη μας για την μουσική και να κοιτάμε να γινόμαστε καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε και αυτό είναι που θέλω να πετυχαίνω προσωπικά!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Dim.Anagnostakis

Σε ηλικία 5 ετών άκουσα τυχαία τα 2 κομμάτια σταθμούς του Tiesto. Εκεί ήταν η πρώτη επαφή με την ηλεκτρονική μουσική. Μετά στα 12 μου, είπα για πλάκα ‘εγώ θα γίνω dj’. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω στην ζωή μου. Συστήνομαι ως νέος dj και παραγωγός, αν και έχοντας λίγα χρόνια που ασχολούμαι σοβαρά με τον χώρο, θέλω να υπάρχει μια συνεχής εξέλιξη.

Related Posts