Soundcloud, η μουσική πλατφόρμα που όλοι αγαπάμε και μισούμε παράλληλα. Σίγουρα θα έχετε ανεβάσει κάποιο set, mash up ή remix σας και θα έχετε φάει ”ban” λόγω των πνευματικών δικαιωμάτων από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα σε σημείο που να θέλετε να διαγράψετε το λογαριασμό σας.
Το soundcloud βλέποντας τα accounts να διαγράφονται το ένα μετά το άλλο αποφάσισε να αλλάξει τακτική και να δώσει περισσότερη βάση στους λογαριασμούς προσθέτοντας κάτι πολύ ενδιαφέρον… κάτι που θα βοηθήσει στα έσοδα σου από τη μουσική.

soundcloud-money-cropped

SoundCloud Premier λοιπόν… Μία υπηρεσία που η πλατφόρμα είχε λανσάρει το 2014 αλλά πλέον έχει διαμορφώσει καλύτερα. ”Είναι η πρώτη φορά που καλούμε Djs και παραγωγούς για να δημιουργήσουν remix και set” λένε οι υπεύθηνοι τις δημοφιλούς υπηρεσίας. Εάν έχεις premier account τότε θα πρέπει να στείλεις τα στοιχεία σου στο παρακάτω λινκ και θα περιμένεις απάντηση από τους ίδιους. -> https://on.soundcloud.com/premier

Τέλος, οι υπέυθηνοι του Soundcloud μας εξηγούν πως τα έσοδα θα κατανέμονται ανάλογα με τα plays που έχει το track/set του καλλιτέχνη σε συνάρτηση με τον μέσο όρο λεπτών ακρόασης.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Thanos K

Γεννημένος με το μικρόβιο της μουσικής από μικρός και με ένα όνειρο να γίνει super star dj (αμήν και πότε) ο Thanos K ασχολείται σταθερά με το djing από τα 12 του. Βλέποντας μεγάλα ονόματα πάνω στο stage αγάπησε την μουσική πιο πολύ και από τις κοπέλες του και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να μιξαρει σε διάφορα club όπου στο ένα από αυτά είναι και resident. Είναι λεων στο ζώδιο τελειομανης μεγάλος χιουμοριστας και ολίγον νευρικός!

Related Posts