Το Amsterdam Dance Event έχει γίνει ευρύτερα γνωστό τα τελευταία 3 – 4 χρόνια που η εξέλιξη της EDM το έχει αναδείξει ως το καλύτερο Ευρωπαϊκό DJ workshop! Λίγοι όμως γνωρίζουν την 25ετή πορεία του στη μουσική βιομηχανία, όπου και σε άλλες εποχές με άλλες προδιαγραφές, υπερείχε ποιοτικά και έβλεπε πάντα … μπροστά!

Σήμερα σας παρουσιάζουμε 10 λόγους για να μπείτε στο αεροπλάνο και να πάτε Amsterdam …

ADE3.jpg

#10:

Αν είσαι παραγωγός ή DJ, αναγνωρισμένος ή ακόμα και άσημος, έχεις όλη την δυνατότητα συμμετέχοντας στην έκθεση να δώσεις σε «καλά χέρια» το demo και την κάρτα σου … και που ξέρεις; Ίσως εσύ να είσαι το επόμενο Ελληνικό αστέρι της EDM με έδρα τη χώρα σου όμως!

ADE4.jpg

#9:

To DJ mag επέλεξε αυτό το μέρος και την διοργάνωση για να ανακοινώσει επίσημα το επόμενο #1 DJ, φυσικά για τη χρονιά που διανύουμε! Έντονες φήμες λένε ότι το σκήπτρο θα παραμείνει μετά τον Armin Van Buuren σε Ολλανδικά χέρια που δουλεύουν … σκληρά και … καλά σε πλήρη ανάλαφρη κωδικοποιημένη μετάφραση!

hardwell (3).jpg

#8:

Ένα από τα αδιαφιλονίκητα αστέρια του 2013, ο Hardwell θα κάνει εκεί την επίσημη πρεμιέρα του προσωπικού του ντοκιμαντέρ «I Am Hardwell» που σας είχαμε προαναφέρει! Διαβάστε το εδώ!

ADE8.jpg

#7:

Η μεγαλύτερη ίσως εταιρία μηχανημάτων και εξοπλισμού για μας τους DJs η Pioneer θα είναι εκεί από 16 – 19/10 για να κάνει live promo τα νέα της τεχνολογικά επιτεύγματα γύρω από το DJing!

ADE6.jpg

#6:

Ένας από τους σημαντικότερους Ολλανδούς φωτογράφους που έχουν καλύψει την 25χρονη διαδρομή του Amsterdam Dance Event, ο Cleo Campert θα φιλοξενήσει έκθεση φωτογραφίας με απίστευτο υλικό, κάνοντας ένα οπτικό αφιέρωμα σε όλα τα καταξιωμένα ονόματα που πέρασαν εκεί από την εποχή της rave σκηνής μέχρι το σήμερα!

ADE12.jpg

#5:

Μετά από 14 χρόνια, ένας ακόμα Ολλανδός θρύλος, ο Tiesto επιστρέφει στο Amsterdam Dance Event, παίρνοντας μέρος μαζί με τον Calvin Harris στο Ziggo Dome σε ένα ήδη pre-sold out show!

ADE7.jpg

#4

Πολλά clubs του Amsterdam όλες τις ημέρες του φεστιβάλ θα έχουν 24ωρη ώρα λειτουργίας! Αυτό σημαίνει ότι το party δε σταματά ποτέ! Δε μιλάμε λοιπόν για after parties … μιλάμε ακόμα και για breakfast parties με έναρξη στις 8.00 το πρωί!

ADE9.jpg

#3:

Κατά τη διάρκεια του Amsterdam Dance Event, οι καλύτερες τεχνολογικά εταιρίες του πλανήτη με εφαρμογή και μέλλον για τον χώρο του DJing & της παραγωγής θα είναι εκεί για να δώσουν μια HITECH προ – πινελιά από το DJ Future που έρχεται!

amsterdam-11.jpg

#2:

Το Άμστερνταμ από μόνο του … Μια πόλη ορόσημο, ακομπλεξάριστη και μαγική σε κάθε της έννοια!

In-Greek-Dj-We-Trust---Capture-Web-TV.jpg

#1:

Στο Amsterdam Dance Event, τα κορυφαία Ελληνικά Labels και οι σημαντικότεροι Έλληνες DJs που κοιτούν και βλέπουν το ζήτημα καθαρά και μόνο με επαγγελματική προοπτική και προσέγγιση καριέρας στο εξωτερικό, θα είναι εκεί! Αν είσαι ταλέντο, το ψάχνεις και μπορείς να διαθέσεις και τα λεφτά σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για να βρεθείς εκεί και να ζήσεις το όνειρό σου, trust me δεν θα περάσεις απαρατήρητος και πολλοί Έλληνες θα το εκτιμήσουν!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts