Ο δεκάλογος ενός DJ στο 24ωρο της μέρας! Μιλήσαμε με πολλούς φίλους επαγγελματίες ή και newcomers στο επάγγελμα και μαζέψαμε τις πιο … συνηθισμένες κινήσεις που κάνει ένας DJ τις ώρες που είναι … ενεργός!

  1. Ξεκινάει τη μέρα (συνήθως προς το μεσημέρι ή και λίγο αργότερα) με μια κούπα καφέ ή ένα freddo που είναι πιο … μοδάτος!
  2. Ανοίγει τον υπολογιστή και ξεκινάει την πλοήγηση της ημέρας στις νέες κυκλοφορίες. Στατιστικά 8 στους 10 θα μπουν σε beatport & traxsource και μετά θα βολτάρουν σε DJTunes, Juno & Radio1, τόσο του BBC όσο και του Ελληνικού ραδιοφώνου της Ρόδου με τις καλύτερες tracklist από την DJing κουλτούρα της χώρας.
  3. Θα ανοίξει το mixcloud & soundcloud για να ανεβάσει sets ή tracks/remixes
  4. Θα μπει στο facebook για να ανεβάσει το status της ημέρας και να «δει» τι κάνουν οι ανταγωνιστές!
  5. Θα ανοίξει το DJ software που χρησιμοποιεί για να περάσει νέα tracks, να κάνει analyze και πιθανά να ετοιμάσει τις λίστες για το βράδυ!
  6. Θα παίξει λίγο με το controller ή τα cdj του, για να δοκιμάσει τις νέες αλλαγές ή να ακούσει τα σημεία ιδανικής μείξης!
  7. Θα μιλήσει στο τηλέφωνο με φίλους DJs για το τι εστί σωστός επαγγελματίας και θα «φτυαρίσει» λίγο παραπάνω!
  8. Θα κάνει share και καλέσματα φίλων στο DJ event του στο facebook.
  9. Θα βάλει UP Radio γιατί ακόμη και μετά την κάθοδο του από τα FM, εξακολουθεί μέσω web να είναι το ραδιοφωνικό DJing σύνδρομο της μέρας.
  10. Θα ψάξει για το ιδανικό DJ clothing και τα tshirts που θα τον κάνουν να ξεχωρίσει!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts