Ο DJ Akylla, είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους Έλληνες ALL STAR DJs που πέρασαν από τα decks σε άλλες προηγούμενες δεκαετίες, πορεύτηκαν με το genre τους και ταυτίστηκαν με τη διαχρονική ποιότητα και αναγνώριση!

akylla-4.jpg

O Akylla ξεκίνησε με τη μουσική σε πολύ νεαρή ηλικία μέσω της αγάπης των γονέων του για τη μουσική, κυρίως λάτιν, τζαζ και ροκ. Ως έφηβος συνήθισε να παίρνει ηχογραφημένες κασέτες απο τους συγγενείς του από την Νέα Υόρκη. Το 1987 ο Akylla βρίσκεται στη Νέα Υόρκη όταν εκείνη την εποχή έπαιζε House στα clubs και το ραδιόφωνο. Ενω το 1994, ο Akylla επιστρέφει στην Αθήνα, με στόχο να παρουσιάσει τον underground ήχο της Νέας Υόρκης στους Αθηναίους.

Ήταν ο resident dj των θρυλικών party Magna μέχρι το 2000 και μετέπειτα εμπνευστής και resident dj του Breathe Deep-Athens, έχει καταφέρει να ταυτιστεί με τη διαμόρφωση της εγχώριας underground club κούλτουρας και πιο συγκεκριμένα με την διάδοση της soulful house και γενικότερα της house, από τα μέσα της δεκαετίας του ’90.

akylla-6.jpg

Παράλληλα, έχει δεχτεί τη διεθνή αναγνώριση, συμμετέχοντας τόσο στο team του κορυφαίου και μακροβιότερου underground dance party της Νέας Υόρκης, στο θρυλικό Shelter, όσο και σε ευρωπαϊκά gigs, στο πλευρό κορυφαίων καλλιτεχνών του χώρου. Ο Akylla σήμερα συνεχίζει με το ίδιο πάθος να ταξιδεύει το αφοσιωμένο κοινό του Breathe Deep, μέσα από πολύωρα σετ με deep driving tribal beats και soulful φωνητικά. Και παραμένει πιστός στις μουσικές του ρίζες και στην αρχική φιλοσοφία της underground club κουλτούρας, σύμφωνα με την οποία μουσική και χορευτές είναι στοιχεία αλληλένδετα.

<

ALL STAR SUNSET | AKYLLA @ CATAMARAN by All Star Sunset on Mixcloud

(Πηγές: Clubber/Lifo/GodisaDJ)

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts