To SoundCloud πρόκειται να πραγματοποιήσει συζητήσεις πνευματικών δικαιωμάτων με τις μεγάλες δισκογραφικές και τους παραγωγούς , σύμφωνα με δημοσιεύματα που ήδη έχουν διαρρεύσει στο internet.

To Digital Music News αποκαλύπτει ένα μέρος των πηγών, οι οποίοι επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, αναφέροντας ότι οι δισκογραφικές εταιρίες είναι δυσαρεστημένες με τον τρόπο που λειτουργεί το SoundCloud, λόγω της ιδιοκτησίας του περιεχομένου που φορτώθηκε από τρίτους .

Ως αποτέλεσμα του περιεχομένου που φορτώθηκε, ο χώρος της μουσικής λειτουργεί κάτω από ένα παραθυράκι στο πλαίσιο του Digital Millennium Copyright Act ( DMCA ) .

Μία από τις πηγές υποστήριξε ότι η παρακολούθηση όλου του περιεχομένου – υλικού είναι δύσκολο για τις δισκογραφικές εταιρίες , αλλά χρησιμοποίησε τους όρους του Βρετανικού Φωνογραφικού οργανισμού ( BPI) όπως επίσης και των Google και YouTube ως ένα καλό παράδειγμα .

Ο κατάλογος κομματιών του SoundCloud, είναι ουσιαστικά πολύ δύσκολος να ελεγχθεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι τέτοιο δεν θα ξεκινήσει . Αν κοιτάξουμε τι συμβαίνει στο Google και το YouTube με τα δικαιώματα, μπορούμε να αντιληφθούμε τι έρχεται!

Το SoundCloud δεν το θέλει να το ξεκινήσει αυτό, επειδή θα μπορούσε να πλημμυρίσει από τις απαιτήσεις των όρων του DMCA (δείτε εδώ)για άμεσο μπλοκάρισμα ή κατέβασμα του περιεχομένου της σελίδας! Και αυτό από την άλλη ξεκινά μόνο «πόλεμο» με τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες!

πηγή: http://www.digitalmusicnews.com/

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts