Η μουσική εβδομάδα του Miami (Miami Music Week) θα έχει φέτος και ελληνικό χρώμα! Το Winter Music Conference (WMC) έχει καθιερωθεί σαν must δεδομένο εδώ και χρόνια κάθε Μάρτιο στο South Beach του Miami. Μέσα σε μια εβδομάδα οι πιο hot djs, promoters, managers από κάθε σημείο της γης κατακλύζουν τη πόλη! Τα καλύτερα parties από Ibiza μέχρι Las Vegas κάνουν αισθητή την παρουσία τους εκεί, ενώ αποκορύφωμα είναι το τριήμερο Ultra music festival!

Ανάμεσα σε όλα αυτά το “Show Me Love” το επιτυχημένο Ελληνικό brand θα κάνει την πρεμιέρα του στις 23 Μαρτίου με δυνατή παρουσία φέτος!!

Για όσους τον γνωρίζουν, o Johnny Gerontakis είναι ένας DJ/Producer που πάντα έβαζε στόχους και προσπαθούσε να τους πιάσει … Είπε “θα κάνω ένα σοβαρό party – θεσμό” και το Show Me Love έλαμψε για πάνω από 6 χρόνια δυναμικής εβδομαδιαίας παρουσίας με εκπληκτικά ποσοστά πληρότητας… Μετά είπε να προσπαθήσει να ανοίξει εν μέσω κρίσης (ή στο ξεκίνημα αυτής) δικά του clubs και εγένετο τα “W” & “Flash” με τα γνωστά αποτελέσματα…

Πριν από λίγο καιρό, πήρε την απόφαση για 2 νέα concepts / στόχους και οδεύει στρατηγικά και μεθοδικά να τα εκπληρώσει! Το ένα από αυτά είναι το μεγάλο party που μιλάμε το οποίο θα γίνει στο εκπληκτικό Basement Miami, έχοντας στο πλευρό του, το team από το Ελληνικό project συντροφιά με τους πασίγνωστους Kryder/ Norman Doray / JUS JACK / CID Music /Denian Costa , σε ένα party που θέλει να κάνει γνωστό στο Miami Music Week κοινό, ότι η Ελλάδα έχει brand, έχει φοβερά clubs σε Αθήνα, Μύκονο και νησιά και φυσικά δυνατούς Djs που έχουν τον τρόπο να απογειώσουν τον κόσμο σε κάθε επίσκεψή τους!

Ο Johnny πήρε το όπλο του για μια ακόμη φορά και είναι έτοιμος να πάει για … μάχη!

Καλή επιτυχία, για την Ελλάδα και την ηλεκτρονική σκηνή της και θερμά συγχαρητήρια στο Show Me Love team που ξέρει να κάνει τη διαφορά εντός και … εκτός των πυλών!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts