ToRiders on the Storm, είναι το τελευταίο τραγούδι που ηχογράφησε ο Jim Morisson στην εν ζωή καριέρα του! Οι στίχοι του τραγουδιού είναι απολογισμός της ζωής του τραγουδιστή και η μουσική του δημιουργήθηκε σε μία πρόβα κατά την οποία έπαιζαν το κομμάτι Ghost Riders In The Sky του Stan Jones. Ο ήχος της βροχής προήλθε από το ηλεκτρικό πιάνο του Ray Manjarek. Στο τέλος του τραγουδιού ακούγεται ο ήχος του κεραυνού και η σιγανή φωνή του Μόρισον η οποία χάνεται, κάτι που αποτελεί παρομοίωση με τη το πνεύμα του το οποίο μιλάει από το υπερπέραν!

Με τέτοια παρακαταθήκη, όταν απλά και μόνο σκέφτεσαι να “πειράξεις” αυτόν τον ύμνο, πρέπει να διαθέτεις και σώας τας φρένας, αλλά και να έχεις και το σχετικό θράσσος!

sotiris ferfiris.jpg

Ο Sotiris Ferfiris είναι ένα νέο παιδί του χώρου, ένας από τους καθημερινούς αθόρυβους καβαλάρηδες των ποιοτικών beats που με συνέπεια και δουλειά θέλουν να δουν κάποια στιγμή μια καλύτερη και κυρίως μια πιο επώνυμη ετικέτα, δίπλα στο nick name τους στη κατηγορία της λέξης …καριέρα!

Ο Sotiris, νομίζουμε ότι ξεκίνησε πολύ καλά! Εσείς τι λέτε! Για ακούστε!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts