Αγαπημένο συγκρότημα, πιστεύω όλων ή έστω των περισσοτέρων DJs οι James από τη Μεγάλη Βρετανία, είχαν την χαρά να τιμηθούν όσο πραγματικά λίγοι από DJs των προηγουμένων δεκαετιών που έπαιξαν κομμάτια τους, σε ραδιόφωνο και clubs, αλλά και DJs που “ακούμπισαν” πάνω τους, χτίζοντας remix & bootlegs στις επιτυχίες τους, δανειζόμενοι τον ήχο του σήμερα!

Η λέξη ιεροσυλία, είναι βαριά και στιβαρή, όταν πας να “μεταμορφώσεις” συγκροτήματα κι επιτυχίες με το κύρος και το brand όπως π.χ. των JAMES! Πρέπει να σεβαστείς την ιστορία, τους θρύλους, το κοινό και κυρίως τη ποιότητα!

Το “Getting Away With It” είναι μια περίπτωση από αυτές. Αρκετοί παραγωγοί/DJs κατά το παρελθόν το έχουν προσεγγίσει… Άλλοι με φροντίδα και άλλοι πρόχειρα…

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια, μέχρι και σήμερα που είχαμε να ακούσουμε καλό Remix πάνω στο κομμάτι αυτό. Και ήρθε χτες με επίσημη κυκλοφορία – μαζί με free download offer – από ένα παραγωγό/DJ που έχει συνδέσει τη παραγωγική του δημιουργικότητα, με το συνώνυμο ποιότητα, προσέχοντας το πότε, γιατί και με πιο τρόπο θα κάνει remix σε ένα κομμάτι!

Ο Best Seller, γιατί περί αυτού ο λόγος, μετά τα remix διαμάντια που μας έχει παρουσιάσει (Θυμηθείτε το You will never Know/Imanii) πιάνει με ευαισθησία, ιδιαίτερη προσοχή τον “ύμνο” αυτό, πατάει πάνω του με αξιοπρέπεια και φέρνει ένα club tool remix που θυμίζει πολύ 80s/90s στοιχεία ιδιαίτερα στα Synths και το απογειώνει σε ένα house ρυθμό, που μόνο αδιάφορα δεν θα αφήσει τα tracklist σας!

Ακούστε το | Κατεβάστε το

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts