Το Paradiso Club της Ρόδου, είναι ο σημερινός καθρέπτης του clubbing ενός νησιού που έγραψε ιστορία στα 80s για τα τεράστια και επιβλητικά clubs (τότε Discos) και που έβγαλε εκατοντάδες κορυφαίους DJs. Η Ρόδος αμέσως μετά τη Μύκονο, διαθέτει πλειονότητα σε bars/clubs με μεγαλύτερο όλων το Paradiso που για κοντά 2 δεκαετίες πρωτοπορεί και φιλοξενεί τα σημαντικότερα gigs από τους κορυφαίους DJs στον πλανήτη!

Από την άλλη, έχει τη πολυτέλεια να διαθέτει ως επικεφαλή, ένα άνθρωπο που είναι δίπλα σε όλα, τελειομανής και πλήρης γνώστης του αντικειμένου! Ο κ.Γιώργος Τσιάμης σε συνεργασία με τον καλό του φίλο και αναγνωρισμένο manager DJs σε Ελλάδα και εξωτερικό κ. Κούλη Καλοπέτρη, στήνουν κάθε χρόνο επιβλητικά DJs line ups.

Φέτος, δείχνουν ακόμη περισσότερο την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σε σπουδαία Ελληνικά ονόματα που με την διαχρονικότητα, την εμπειρία της συμμετοχής, αλλά και την ποιότητα τους στέκονται όχι απλά ισάξια, ίσως και παραπάνω καλά, δίπλα στα jet set ονόματα της διεθνούς σκηνής!

ΝΙΚΟS DIAMANTOPOULOS, MIKELE, CHRISTIAN CAMBAS, ANTONIO, JUNIOR PAPPA αποδεικνυουν έμπρακτα ότι είναι ΕΔΩ και έχουν να ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!

Το God is a DJ.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του δημοφιλέστερου club της Ρόδου και παρουσιάζει το line up!

PARADISO-LU.jpg

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts