Φέτος το Colour Day Festival έρχεται πλήρως ανανεωμένο για 3η συνεχόμενη χρόνια στο ΟΑΚΑ στις 17 Ιουνίου. Κάθε χρόνο το festival έχει και μεγαλύτερη αναγνώριση στο κοινό, αλλά φέτος είναι μία χρόνια που ξεχωρίζει, έχοντας την παράγωγή να ανταποδίδει την αγάπη που έχει λάβει τις προηγούμενες χρονιές. Η Skull Productions πρωτοτυπεί και σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα έφεραν την νέα γενιά συναλλαγών, ένα βραχιολάκι το οποίο εκτός από την είσοδο στο festival έχει την ιδιότητα να του βάζεις λεφτά και να τα εξαργυρώνεις ανέπαφα όπως μια χρεωστική κάρτα και μετά το τέλος του festival σε πολλαπλές χρήσεις παντού! Το βραχιόλι αυτό λοιπόν όχι μόνο απαρατήρητο δεν περνά αλλά το ακριβώς αντίθετο! Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://bit.ly/ColourDayTicket

Αυτό είναι μόνο ένα μέρος από αυτά που μας επιφυλάσσει φέτος το Colour day festival, αφού αυτή την χρονιά θα αγγίξει festivals εξωτερικού με πλήρη αναβάθμιση του stage, των εφέ αλλά και της οργάνωσης, αυτά που προαναφέραμε σε συνδυασμό με εντυπωσιακό line up συνθέτουν ίσως τις καλύτερες προδιαγραφές για να χρωματίσετε την διάθεση σας, το Σάββατο 17 Ιουνίου.

Παρακάτω συλλέξαμε με αλφαβητική σειρά τους μοναδικούς dj/producers που θα πλαισιώσουν φέτος το colour day festival:

ARMANDO JUNIOR:

CDF-ARMANDO-JUNIOR-min

Ο Armado junior, κατά κόσμον Παντελής Κωτάκης, ένας από τους πιο επιτυχημένους DJs / Producers στα Βαλκάνια, έρχεται στο Colour Day Festival 2017!

O Armando Junior έχει κανει περιπου 200 remixes, έχει κυκλοφορήσει πάνω από 30 singles & 10 vinyls, ενώ τα τραγουδια του εχουν συμπεριληφθεί σε πανω απο 250 συλλογες.

Με εκπληκτικά remixes επιτυχιών από καλλιτέχνες όπως ο αλησμόνητος George Michael και η εκκεντρική LP, ετοιμάζεται να βάλει μουσική “φωτιά” στο stage του Colour Day Festival το Σάββατο 17 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ!

BANG LA DECKS:

CDF-BANG-LA-DECKS-min

Σίγουρα έχεις εθιστεί με τα “Kuedon”, “Utopia”, “Zouka” “Aide” και πρόσφατα με το “Okinawa”.. σωστά;

Οι Bang La decks είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μουσικά duos τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα με πάνω από 75.000.000 views στο YouTube και με #1 hits σε Ελλάδα, Ρωσία και Σερβία, ενώ το Utopia ήταν ένα από τα τραγούδια του soundtrack του FIFA 15, ανάμεσα σε tracks των Avicii, Kasabian, Benny Benassi, Groove Armada, Rudimental κα.

Το αινιγματικό duo – αφού μέχρι σήμερα δεν έχουν αποκαλύψει την ταυτότητά τους – έρχεται το Σάββατο 17 Ιουνίου στο
Colour Day Festival!

CAMMORA:

CDF-CAMMORA-min

Ο Cammora είναι ένας από τους πλέον ανερχόμενους καλλιτέχνες της electronic / dance σκηνής στην Ευρώπη.

Το single του “Don’t Let Me Down” αποτέλεσε το επίσημο τραγούδι του Awaken Music Project, ένα project με σκοπό να ενώσει την εμπορική επιτυχία ενός τραγουδιού και το video clip του με έναν κοινωφελή σκοπό, και πιο συγκεκριμένα την ευαισθητοποίηση γύρω απο το θέμα των άστεγων και της φτώχειας.

Ακολούθησε το single OnMyWay, που κυκλοφόρησε στην πασίγνωστη Spinnin’ Records ενώ η πρόσφατη συνεργασία του με τον Σουηδό παραγωγό Tim Gartz στο #WhatYouWant με τη συμμετοχή της Nicole Gartz, έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση.

Φέτος τον υποδεχόμαστε για πρώτη φορά στο Colour Day Festival, το Σάββατο 17 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ!

CONSOUL TRAININ:

CDF-CONSOUL-min

Έχοντας στη βαλίτσα του την επιτυχία της χρονιάς TakeMeToInfinity με πάνω από 12.000.000 προβολές στο YouTube, 3.500.000 streams στο Spotify, 1.000.000 Shazams, είσοδο στα charts της Ελλάδας, της Ρωσίας, της Ελβετίας, της Ουγγαρίας, της Ουκρανίας, της Γαλλίας και άλλων χωρών, ο Consoul Trainin έχει κάθε λόγο να νιώθει χαρούμενος, κι εμείς με τη σειρά μας περήφανοι που είναι Έλληνας!

Πρόκειται μάλιστα για τον πρώτο Έλληνα παραγωγό που κατάφερε να μπει στο Shazam Top100 παγκοσμίως. Μία μεγάλη επιτυχία και για το Ελληνικό label της PLANETWORKS που με την εμπειρία του το έφερε ψηλά!

Από το παγκόσμιο λοιπόν Top100 και από το εξωτικό Ντουμπάι όπου ζει πλέον μόνιμα, έρχεται το Σάββατο 17 Ιουνίου στο Colour Day Festival σε ένα μοναδικό Dj Set γεμάτο hits και remixes που θα λατρέψετε

DINO MFU:

CDF-DINO-MFU-min

Ο DINO MFU, ο επιτυχημένος DJ και παραγωγός, έχει μάθει πώς να δίνει χρώμα στη διάθεση του κοινού του Colour Day Festival..!

Φέτος, επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά στο stage του πιο πολύχρωμου φεστιβάλ της χώρας, με την δυναμική που μόνο αυτός ξέρει να εκφράσει την αγάπη του για την house ετοιμάζοντας ένα εκρηκτικό οπτικό ακουστικό Dj Set – υπερθέαμα που θα σας συναρπάσει και θα σας ξεσηκώσει!

 

HOUSETWINS:

CDF-HOUSETWINS-min

Do you want some house music?

Τους απολαύσατε, τους λατρέψατε, τους αποθεώσατε! Οι HouseTwins έρχονται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Colour Day Festival!

Το πιο δημοφιλές House duo της Ελλάδας επιστρέφει στο stage του πιο πολύχρωμου φεστιβάλ της χρονιάς με νέες προτάσεις και μουσικές εκπλήξεις, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά LIVE το νέο τους single “Tropic Heat”, ξεσηκώνοντας σας για ακόμα μια χρονιά!

INSTAMIX:

CDF-INSTAMIX-min

Ο Instamix (INX) είναι ένας από τους upcoming DJs στην Ελλάδα!

Ο νεαρός DJ ζει μόνιμα στο εξωτερικό όπου ασχολείται εντατικά με το πάθος του, τη μουσική, τη παραγωγή και το djing, έρχεται στην Ελλάδα για να εμφανιστεί για 2η φορά στο Colour Day Festival!

MAD MAC:

CDF-MAD-MAC-min

Λίγο πριν την εμφάνισή τους στην Tomorrowland, έρχονται στη σκηνή του Colour Day Festival!

Οι MAD M.A.C, οι Έλληνες DJ που ανοίγουν τα events των #1 DJs στον κοσμο συμφωνα με το DJ Mag Dimitri Vegas and Like Mike, δημιουργήθηκαν πριν από λίγα χρόνια στο Λονδίνο, και γρήγορα κατέληξαν να συνεργαζονται με τους Armin Van Buuren, DVBBS, NERVO, Bassjackers, Firebeatz, Wolfpack, Diego Miranda, MOTi, Julian Jordan and Angemi.

Λίγο πριν την 2η κατά σειρά εμφάνισή τους στη σκηνή της Tomorrowland στις 29 Ιουλίου, έρχονται για μια #special_εμφάνιση στην Ελλαδα,

MARNICK:

CDF-DJ-MARNICK-min

Το 2015 ήταν αυτός που πάτησε το πρώτο play στα decks του Colour Day Festival!

Δύο χρόνια μετά επιστρέφει στον “χώρο του χρώματος” γεμάτος #goodvibes όπως είναι και το προσωπικό του μότο έκφρασης!

Ο Dj Marnick που ζει στο Amsterdam μας ετοιμάζει ένα uplifting set γεμάτο ενέργεια!

 

MICHAEL TSAOUSOPOULOS:

CDF-MICHAEL-TSAOUSOPOULOS-min

Ο Michael Tsaousopoulos, στο stage του Colour Day Festival 2017!

Με το φανατικό κοινό του – και όχι μόνο – να τον ακούει καθημερινά στην εκπομπή “Breakfast στα FM με τον Μιχάλη” στον 95.2 Athens DeeJay, και μετά τα επιτυχημένα live gigs του σε όλη την Αθήνα τους τελευταίους μήνες, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος επιστρέφει πιο δυναμικός από ποτέ στην πολύχρωμη σκηνή του Colour Day Festival σε ένα ανεπανάληπτο και ξεσηκωτικό DJ set, όπως μόνο αυτός ξέρει να χαρίζει στο κοινό!

NIKKO SUNSET:

CDF-NIKKO-SUNSET-min

Πιστός εκπρόσωπος της House, ο NIKKO SUNSET είναι Έλληνας DJ και παραγωγός με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Τα τραγούδια του και τα official remixes που έχει επιμεληθεί, έχουν μπει σε παγκόσμιες συλλογές όπως το Buddha Bar.

Το album του “A Time For Us” ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, ενώ ο ίδιος δηλώνει πανέτοιμος και ενθουσιασμένος που θα παρουσιάσει δείγμα της δουλειάς του για πρώτη φορά στο Colour Day Festival, το Σάββατο 17 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ

SIA BOU:

CDF-SIA-BOU-min

Η Sia Bou είναι το μικρότερο μέλος σε ηλικία από το φετινό μας Line Up και μαθήτρια της σχολής για Djs, Dj Survival Concept Course με το οποίο φέτος δώσαμε το κίνητρο σε ένα νέο παιδί να προχωρήσει με ενδιαφέρον τις σπουδές του στον χώρο και να επιβραβευτεί, κερδίζοντας την πολύτιμη εμπειρία του να παίζει μπροστά σε ένα πολύχρωμο κοινό χιλιάδων fans!

STEVE:

CDF-STEVE-min

STEVE, ο πιο γνωστός MC της Ελλάδας και μέλος των Ace2Ace έρχεται στο Colour Day Festival 2017.

Πάντα ανατρεπτικός και δυναμικός, ο Steve ετοιμάζεται να παρασύρει το κοινό του φεστιβάλ με ένα ξεχωριστό #RNB set που θα σας ξεσηκώσει!

 

THE MODE:

CDF-THE-MODE-min

Tο εκκεντρικό μουσικό συγκρότημα που βρίσκεται ανάμεσα σε Ελλάδα κι εξωτερικό με αξιόλογα κατορθώματα στο ενεργητικό του και για πολλούς οι ”βασιλιάδες” των mashup-sets και των festivals – και όχι τυχαία αφού πέρυσι μας χάρισαν ένα show άνευ προηγουμένου!

Το πασίγνωστο Dj Mag τους έχει εκθειάσει για το ταλέντο τους on stage καθώς και για την ευρηματικότητά των robots Jorge και Dimitri, αλλά και για τη φωνή της Fey.

Με το μοναδικό στυλ που τους χαρακτηρίζει ως γκρουπ, έθεσαν πέρσυ ψηλά τον πήχη στο 2ο Colour Day Festival, και μένει να ανακαλύψουμε τι συναρπαστικό μας επιφυλάσσουν για φέτος.

 

XENIA GHALI:

CDF-XENIA-GHALI-min

Από την κορυφή του Billboard, στη σκηνή του Colour Day Festival 2017!

H Xenia Ghali είναι η μοναδική Ελληνίδα που έχει χτυπήσει 2 φορές το #1 του Billboard Dance Club Songs με τα #UnderTheseLights και #Places! Τέλειο;

 

Κάπου εδώ να προσθέσουμε ότι φέτος το official anthem track του colour day festival έχει αναλάβει η Έλενα Παπαρίζου.

CDF-HELENA-PAPARIZOU3-min

Η Ελληνίδα pop star θα εμφανιστεί φέτος για πρώτη φορά στο πιο πολύχρωμο φεστιβάλ της χρονιάς το Σάββατο 17 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.

 

Η Έλενα Παπαρίζου ετοιμάζει τη δική της μουσική ‘Fiesta’ επί σκηνής , καλώντας μας να χορέψουμε στους ρυθμούς του ολοκαίνουργιου της single #Haide, ενώ θα μας ξεσηκώσει τραγουδώντας το Official Anthem του Colour Day Festival “Colour Your Dream”!

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Dim.Anagnostakis

Σε ηλικία 5 ετών άκουσα τυχαία τα 2 κομμάτια σταθμούς του Tiesto. Εκεί ήταν η πρώτη επαφή με την ηλεκτρονική μουσική. Μετά στα 12 μου, είπα για πλάκα ‘εγώ θα γίνω dj’. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω στην ζωή μου. Συστήνομαι ως νέος dj και παραγωγός, αν και έχοντας λίγα χρόνια που ασχολούμαι σοβαρά με τον χώρο, θέλω να υπάρχει μια συνεχής εξέλιξη.

Related Posts