Ανέκαθεν η Πάτρα ήταν μητρόπολη της μουσικής, των καλών DJs, των πραγματικών clubs που ήταν μπροστά από την εποχή τους (θυμηθείτε ARENA), των καλών ραδιοφώνων και γενικά καλλιτεχνικής κουλτούρας!

Λες και η πόλη το έχει μέσα της το DNA της μουσικής παραγωγής και καταξίωσης τόσο ο Saccao , όσο και ο LIVA K πρωταγωνιστούν με τα κομμάτια, τις παραγωγές και τα set τους σε παγκόσμιο στερέωμα.

Το beatport η πιο αναγνωρισμένη digital πύλη ηλεκτρονικού download μουσικής, έβγαλε τις λίστες με τους κορυφαίους ανά genre καλλιτέχνες της χρονιάς, βάση πωλήσεων από τη πλατφόρμα του.

Ο LIVA K από τη Πάτρα, είναι σύμφωνα με τις στατιστικές λίστες και την αξία του σε ανοδική πορεία αναγνώρισης, ευρισκόμενος στην #22 θέση της INDIE Music κατηγορίας, βλέποντας τις μετοχές του να ανεβαίνουν ανοδικά, χρόνο με τον χρόνο στο χρηματιστήριο των επιτυχιών της μουσικής του πορείας.

liva-k

Eκτός των 2 Πατρινών βρίσκουμε με τη πρώτη ματιά κι άλλους Έλληνες καλλιτέχνες σε καλό chart position!

Στο ίδιο chart με τον Liva K (Indie/Nu Disco) στην #34 θέση ο φίλος και συνεργάτης του Consoul Trainin… Στο Tech House chart στην #30 θέση ο Detlef . Στο ίδιο chart στην 51η θέση ο Mihalis Safras . Στο deep house chart στην #160 θέση ο Alex Dimou !

Με δυνατές στιγμές για το 2016 και πολλές υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον, τα παιδιά από την χώρα μας δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και προσπαθούν για το καλύτερο! Τα συγχαρητήρια μας!

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts