Στην Ελλάδα έχουμε αρκετό ταλέντο. Και όρεξη για δουλειά και αποτελέσματα αξιόλογα φέρνουμε! Αυτό που μας λείπει είναι η υποδομή και η οργάνωση. Το δουλεύουμε όμως κι αυτό και έχουμε αποδείξει σαν λαός, ότι αν βάλουμε κάτι στο μυαλό μας, η υλοποίηση του μπορεί να είναι αξιοζήλευτη κατόπιν από πολλούς!

Πριν φτάσουμε όμως εκεί και εφόσον μιλήσουμε για Dance Festivals (που όλο και περισσότερο ακούμε ψιθύρους – στο να δημιουργήσουμε ένα τύπου tomorrowland εδώ) καλό είναι να δούμε σε repeat mode το υπέροχο Video – making of ενός εκ των καλυτέρων Dance events στον πλανήτη. Το “Sensation” Ολλανδικής παραγωγής με Live acts σε όλο τον πλανήτη!

sensation2.jpg

Η Ολλανδική σκηνή υπερέχει σε όλα που αφορούν τη σκηνή τα τελευταία χρόνια. Τυχαίο; Δεν θα το λέγαμε! Χρειάστηκε όμως οργάνωση και δουλειά σε marketing, DJing production & management και λοιπές υπηρεσίες και αυτό πήρε κάτι παραπάνω από 10 χρόνια…

Εφόσον θέλουμε τα «καλύτερα» καλό είναι να ξεκινήσουμε από κάπου και αυτό το έχουμε επιτύχει αρχικά με τη σωστή προσέγγιση στον τομέα παραγωγής!

sensation.jpg

Αν θέλουμε να «μείνουμε» στο ότι κάναμε κάτι σωστά, ας τα πάρουμε τα πράγματα με μετριοπάθεια και σοβαρό υλοποιήσιμο σχεδιασμό και ας έρθει το αποτέλεσμα σιγά – σιγά, διότι ως γνωστόν ο Έλληνας διακατέχετε και από το σύνδρομο του… παπατρέχα!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts