Το έχουμε ξαναγράψει ότι είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε DJs, ανερχόμενους ή ακόμα και καταξιωμένους, να ανοίγουν την κάμερα και να βιντεοσκοπούν το dj set τους, στα πρότυπα της FADER web tv εκπομπής μας. Η χαρά είναι διπλή όταν βλέπουμε DJs να επιλέγουν βινύλια για να μιξάρουν αντί οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Μετά τον Jayworks Γιάννη Αθανασίου (δείτε το vinyl set του ΕΔΩ), ακόμα ένας καταξιωμένος DJ, ο Alex Liveris, μας δίχνει έμπρακτα ότι το βινύλιο ζει και ότι οι μάστορες αυτού καλά κρατούν! Το μαγικό στην περίπτωση του Alex είναι ότι οι δίσκοι που διαλέγει είναι σύγχρονα deep και tech house maxi singles, ορισμένα μάλιστα είναι και φετινά releases. Κάτι που σημαίνει ότι παράλληλα με την ενημέρωση σε mp3 για τα sets του στα μαγαζιά, αγοράζει και νέες κυκλοφορίες house σε δίσκους για να ικανοποιήσει ένα μέρος της τρέλας του για τη μουσική και το DJing.

Ο Alex έχοντας παίξει σε πολλά επώνυμα αθηναϊκά clubs την προηγούμενη δεκαετία (Kalua, El Pecado, W, Boutique, Destijl κλπ.) και ως resident στο Enigma Santorini, φέτος θα βρίσκεται πίσω από τα decks γνωστών μυκονιάτικων μαγαζιών παίζοντας τις house μουσικές που τόσο αγαπάει.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts